Čo však čert (ospravedlňujem sa všetkým čertom a diablom

Bral som to ako bežnú vec s tým že mi v predajni vymenia kus za kus keďže to pravdepodobne bola chyba súčiastky.
Na moje prekvapenie mi pri dnešnej návšteve JR Line (30dní po zadaní RMA) bolo vysvetlené že dostali od Kuehn vyrozumenie (oficiálne som ho nevidel len mi bolo reprodukované) že dekodér bol preťažený a preto zadymil preto sa RMA neuznáva.
Nemusíte chodiť ma strednú elektronickú aby vám bolo jasné že ak dekodér má ochranu do 1,1A tak sa po prekročený má ochrana aktivovať a dekodér vypnúť.
Teda ak ochranu skutočne má, nato mi bolo doporučené aby som nabudúce dával do TT mašín dekodéry s 1,7A na motor, s dovolením koľko A dekodéry sa majú dávať potom do modelov 1:22,5? 5A?
Naviac Kuehn žiadny silnejší dekodér ani nevyrába a tento doporučuje do H0! Kuehn stratil v mojich očiach serióznosť nakoľko keď Vám toto výrobca napíše miesto toho aby Vám dal nový ako to robia všetky iné firmy prípadne opravil závadu oznámi Vám že jeho výrobok bol dokonalý kým ste ho nepoužil. V tom prípade nechám Kuehn výrobky dokonalými na poličkách predajne.
Toľko teda moje prvé skúsenosti s dekodérmi Kuehn, som rád že som vlastníkom aj dekodérov ESU kde sa takéto incidenty nestávajú a bol som ubezpečený že mi bude dekodér opravený alebo vymenený za nový.
Vďaka bohu aj za výrobcov ktorý vedia čo vôbec vyrábajú.