Zkušenosti s eshopem www.modelovazeleznice.cz

Tipy, ceny, zkušenosti, poznatky.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod Michal Šuhajda » pon 24 zář, 2007 11:18 am

ondrejSitar píše:
123ps píše:Modeltrain provozuje i kamenné obchody v Plzni a ponovu v České Skalici ( ani v jednom jsem bohužel nebyl ) a Modelshop má slušně zásobený kamenný obchod v Ostravě přímo v budově hlavního nádraží. Takže není to jen o Praze a o Brně jak píšeš :D

Bydlíš kousek - v Přerově, jsi také tak nadšen z minimálně 100km cesty do modelářství :shock:

Pak jsou taky zajímavé krámy v Německu a v Rakousku. :D
-MiŠ-
Velikost H0, ČSD
Jméno a příjmení je v nicku, nemám potřebu se skrývat
Michal Šuhajda

Příspěvekod 123ps » pon 24 zář, 2007 11:55 am

Ok, chápu, že to máme všichni většinou z ruky. Já mám třeba modelářský obchod přímo v Přerově, ale při těch jejich cenách se mi fakt vyplatí sednout do auta a zajet třeba do Ostravy, nebo do Všestar :( Ale stejně 90% nákupů řeším přes internet.

Michale, tak to je dnes ta nejlepší zpráva :D Bude slavnostní otevření s rautem ? ? :D
123ps

Příspěvekod ondrejSitar » pon 24 zář, 2007 11:55 am

Michal Šuhajda píše:Pak jsou taky zajímavé krámy v Německu a v Rakousku. :D

A co jihozápadní evropa, východní a západní pobřeží USA, a taky mi někdo doboručoval jeden skvělej obchod na Filipínách... ?
ondrejSitar

Příspěvekod Michal Šuhajda » pon 24 zář, 2007 1:08 pm

ondrejSitar píše:

A co jihozápadní evropa, východní a západní pobřeží USA, a taky mi někdo doboručoval jeden skvělej obchod na Filipínách... ?

Zrovna do Vídně je to ze Zlína tak 150 km(což se blíží vzdálenosti z Plzně do Wiesau), takže pořád lepší než do Prahy, ale chce to umět aspoň trochu německy. Navíc tam mají modely (různé kvality) v každém lepším hračkářství.
Jinak pokud vím, jsou modelářské obchody v Žilině (70), a v Trenčíně (50). Zrovna ten žilinský si dost lidí chválí.
-MiŠ-
Velikost H0, ČSD
Jméno a příjmení je v nicku, nemám potřebu se skrývat
Michal Šuhajda

Příspěvekod Jan Jirásek » pon 24 zář, 2007 8:28 pm

Michal Šuhajda píše:
ondrejSitar píše:

Zrovna do Vídně je to ze Zlína tak 150 km(což se blíží vzdálenosti z Plzně do Wiesau), takže pořád lepší než do Prahy, ale chce to umět aspoň trochu německy. Navíc tam mají modely (různé kvality) v každém lepším hračkářství.
Jinak pokud vím, jsou modelářské obchody v Žilině (70), a v Trenčíně (50). Zrovna ten žilinský si dost lidí chválí.

Pro mě je zase lepší si zajet do centrály Roco nebo Klein do Vídně.
Jan Jirásek

Re: Zkušenosti s eshopem www.modelovazeleznice.cz

Příspěvekod ondrejSitar » stř 26 zář, 2007 5:08 pm

Zippich píše:...
Sám jezdí údajně pořád pro zboží do Německa a dřív měl na prodejně chlápka, který ničemu nerozumněl, vodnímu jeřábu říkal sveřepě pumpa a dvojkolím kolečka.
...

Mrkni sem http://www.modelovazeleznice.cz/cs/produkt/kovova-kolecka-prumer-7-5-mm-2061/ ten chlápek nebyl jediný :?
ondrejSitar

Příspěvekod dan » sob 29 zář, 2007 10:47 am

Objednávám z této prodejny bez problémů. Někdy to trvá sice déle např. Faller, ale za to nemůže prodejna ale dodavatel (faller) protože věci nejsou vyrobené přesto je výrobce nabízí.
Moje poslední zkušenost 28.8.2007 jsem objednal věci na tvorbu krajiny od busch a noch, 7.9.2007 jsem objednal kolejivo a přestavníky tillig a ještě něco od auhagenu
Dne 29.9.2007 jsem vše odebral na burze v Praze vše bylo OK a ještě jsem dostal množstevní slevu.
Takže doporučuji!
dan

Příspěvekod Martin HO » sob 29 zář, 2007 4:42 pm

Obdobně jako Dan mám jen pozitivní zkušenosti.
Martin HO

Příspěvekod mjonas » čtv 17 led, 2008 5:18 pm

S www.modelovazeleznice.cz mám dobrou zkušenost, objednával jsem startset pro syna, bylo to v listopadu a v objednávce jsem zdůraznil, že se jedná o vánoční dárek. Zásilka dorazila v dostatečném předstihu. Tento týden jsem doobjednával nějaké kolejivo a stavby. Dostal jsem potvrzení o objednávce a čekám kdy to příjde.
Určitě budete se mnou souhlasit, že eshop mají asi nejlepší v čechách, přehledný, možnost filtrace podle velikosti i podle značky výrobce, dobře rozvržené kategorie.
mjonas

Příspěvekod Tax » čtv 17 led, 2008 5:24 pm

na www.modelovazeleznice.cz mi jaksi chýba filtrovanie podľa modelových veľkostí. Prečo by sa mal napr. HO-čkár prehrabávať TT-čkami a N-kami a podobne TT-čkar zas N- a HO-čkami
Tax

Příspěvekod Houmr » čtv 17 led, 2008 5:40 pm

No nevím, když dáš Sortiment, tak hned na další stránce vlevo si můžeš zatrhnout jakou velikost.
Houmr

Příspěvekod Tax » čtv 17 led, 2008 8:15 pm

Houmr píše:No nevím, když dáš Sortiment, tak hned na další stránce vlevo si můžeš zatrhnout jakou velikost.
Oki, dikes ... asi som slepý jak delostrelecký kôň :mrgreen:
Tax

Příspěvekod Longer01 » úte 24 úno, 2009 1:21 pm

Jsem zvědavej. 10.2.09 jsem si něco málo objednal, jsem zvědavej kdy to dorazí. Před třemi dny jsem posílal dotaz na datum doručení, zatím však bez odezvy. Takhle odpovídat na e-maily v naší firmě tak se asi brzo přídem o zákazníky :? Napíšu hned, jakmile se mi dostane vše do rokou / snad už brzy, jsem šíleněn nedočkavej :D )

Tak pár minut potom co jsem napsal tuto zprávu mi přišel e-mail: Vaše objednávka je z větší části kompletní, chybí pouze art. TI83113, TI83531, TI83532, které jsou objednány u výrobce a čeká se na jejich dodání na prodejny. To je jedna oblouková kolej a dva el.přestavníky. No, ale odpověď na to kdy to bude k vyzvednutí žádná :?
Naposledy upravil Longer01 dne úte 24 úno, 2009 3:09 pm, celkově upraveno 1
Longer01

Příspěvekod konopaslik » úte 24 úno, 2009 1:39 pm

Doporučuji volat. Na maily moc nereagují, ale telefony vyřizují promptně a už mi párkrát něco poslali takřka ihned - tedy v případě, že to mají na některé z poboček skladem. Pokud se jedná o objednávku z ciziny, tak to holt visí na dodavateli, což může být i dýl.
konopaslik

Bydliště: Praha - Čimice (dřív Letňany)(dřív Holešovice)(dřív Kobylisy)(dřív Prosek) - prostě Praha-sever :)

Příspěvekod petrh » úte 24 úno, 2009 2:15 pm

poupravil bych to:) me bylo pokazde receno zkuste napsat sefovi, nebo zavolat az tu bude:) v tomhle jednoznacne kopu za www.modeltrain.cz
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

PředchozíDalší

Zpět na Modelářské obchody a výrobci