Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Radek Mende píše:Určitě existuje,v reálu jsem jich už pár viděl.
el_salamo píše:Radek Mende píše:Určitě existuje,v reálu jsem jich už pár viděl.
Myslím, že tohle je ideální kandidát na stavbu z papíru... stačí silnější čtvrtka, skalpel, pravítko a lepidlo... schválně to doma vyzkouším.
Tome, neměl bys někde rozměry té boudy?
Tomáš píše:jasný rozměry jsou zde:
šířka 5m s tím,že každá díra vč. dveří má 1m. Hloubka 3m opět 2 okna po 1m. výška ve předu 2,6m a v zadu jen 2,1m. na střeše vlnitý plech.
Zkoušel jsem psát Hektorovi,jestli by to nechtěl dělat jako lept.Bez reakce.Stejné budky se používají u zastávek ČSAD
Myšpulín píše:Dotaz: mívaly ty budky těsně po vyrobení skla? Nějak si to nemůžu vybavit. Určitě jsem tyto někde viděl, teď si ovšem vzpomínám jen na ty menší otevřené, co byly tady u nás hlavně u silnic.
Petr Berka píše:Tomáš píše:jasný rozměry jsou zde:
šířka 5m s tím,že každá díra vč. dveří má 1m. Hloubka 3m opět 2 okna po 1m. výška ve předu 2,6m a v zadu jen 2,1m. na střeše vlnitý plech.
Zkoušel jsem psát Hektorovi,jestli by to nechtěl dělat jako lept.Bez reakce.Stejné budky se používají u zastávek ČSAD
V jakém měřítku? Tomáš by měl zájem v TT, že...zkusím to načrtnout a pošlu nástřel ceny jako SZ.
Myšpulín píše:MirekTT píše:No zeptám se.
Já už se radši ani neptám.
Pája píše:Pokud by jsi zvětšil poloměry oblouků na 800 mm,to je dle Zababova nejmenší možný použitelný poloměr dle stanov klubu,tak je to krásná ukázka modulů/celého soumodulí.Doporučuji se zajet podívat na nějaké setkání a uvidíš,že jsi jen krůček od toho získat ke svým modulům jako bonus i fajn partu lidí se stejnými zájmy.
Nejbližší setkání :http://www.zababov.cz/index.php?id=981
Jen by ses musel u nějakého člena objednat jako návštěva,jinak většinou jsou setkání neveřejné.
milan ferdián píše:BohuželNormy jasně říkají tyto údaje:
H0/1:87____jen pro lokální tratě_____min. R1435mm
TT/1:120___pro všechny druhy tratí__min. R1250mm
N/1:160___pro všechny druhy tratí___min. R1000mm
MirekTT píše:milan ferdián píše:BohuželNormy jasně říkají tyto údaje:
H0/1:87____jen pro lokální tratě_____min. R1435mm
TT/1:120___pro všechny druhy tratí__min. R1250mm
N/1:160___pro všechny druhy tratí___min. R1000mm
Dumky žalky to snad ne!?
Na vedlejší TTratě a vlečky se může použít poloměr min 700mm, není-liž pravda.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník