POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Zbylo vám něco ze stavby? Nabídněte to ostatním. Pouze soukromé nabídky. Komerční věci okamžitě mažu....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod Jarda H. » sob 10 dub, 2010 6:27 pm

Ano Radku, to je ono :wink: I když dneska ty stránky mají jiný název a jako provozovatel je samostatně jen pí.Houfková ! Když si člověk přečte další komentáře pod tím zmiňovaným článkem na "mašinkách", zrovna moc důvěry nemá ?!
Nabídka je relativně široká, rád bych viděl zde napsaný názor někoho, kdo byl s tímto výrobcem (?!) osobně v kontaktu :!:
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod vlackytt » sob 10 dub, 2010 7:37 pm

Jarda H. píše:Ano Radku, to je ono :wink: I když dneska ty stránky mají jiný název a jako provozovatel je samostatně jen pí.Houfková ! Když si člověk přečte další komentáře pod tím zmiňovaným článkem na "mašinkách", zrovna moc důvěry nemá ?!
Nabídka je relativně široká, rád bych viděl zde napsaný názor někoho, kdo byl s tímto výrobcem (?!) osobně v kontaktu :!:

Aby se zde na diskuzním fóru v tomto tématu nešířily fámy, rádi by jsme se obhájili. Od prosince se potýkáme s problémy, vzhledem k tomu, že podnikáme jako manželé, a v současné době se rozvádíme, přeneslo se to i do stavby modelů. Za to se všem klientům omlouváme, situaci řešíme, několika klientům jsme vraceli zálohy, a NOVÉ již nevybíráme. S firmou Mašinky.cz jsme se bohužel rozumně nedokázali vypořádat stran svých závazků, ale pracuje se na tom. Prosíme naše klienty o strpení, snažíme se objednávky dokončovat, aby modely byly hotové v co nejbližší době. Za Vláčky TT Karla a Jiří Houfkovi
HO je správná "velikost", TT je správná "malost"
vlackytt

Příspěvekod vlackytt » ned 11 dub, 2010 8:24 pm

vlackytt

Příspěvekod Jacek » pon 12 dub, 2010 12:23 pm

Autor Jirásek Jan...
No hlavně že autor sám závazky plní. Mě za 5 roků nedokázal zaplatit obtisky, které jsem mu nakreslil a nechal vytisknout. Po nekonečné sérii trapných výmluv už se mnou nekomunikuje :D Ovšem na stránkách se jimi chlubí.
Nechci se nikoho zastávat, ale to co tento modelářský "magazín" předvádí v posledních týdnech, to je opravdu hnus.
Jacek

Příspěvekod nadkachna » pon 12 dub, 2010 12:38 pm

Jacek píše:

Autor Jirásek Jan...
No hlavně že autor sám závazky plní. Mě za 5 roků nedokázal zaplatit obtisky, které jsem mu nakreslil a nechal vytisknout. Po nekonečné sérii trapných výmluv už se mnou nekomunikuje :D Ovšem na stránkách se jimi chlubí.
Nechci se nikoho zastávat, ale to co tento modelářský "magazín" předvádí v posledních týdnech, to je opravdu hnus.

Mě "pobavil", když nedávno nabízel (a stále nabízí) volně ke stažení balík fontů Helvetica. Když jsem ho taktně upozornil, že je to nelegální, plkal něco o tom, že to má zakoupené a není to pro komerční účely. Přitom tam je x řezů od mnoha zvučných firem, hrubým odhadem za 150 tisíc. Policie by si na něm mohla pěkně smlsnout:-)
G
TT
nadkachna

Příspěvekod Fíkus » pon 12 dub, 2010 5:55 pm

Do žádnejch obchodů nevidim, nemám zkušenost, ale to, co předvádí dotyčnej primitiv na tom webu by zasloužilo jednu přes čuňu. Poškozeným velice doporučuji obrátit se na příšlušné instituce. Protože dokud bude v tomhle státě plno těhlech telat, co se staraj víc vo vostatní, bude to tady stát dycky za prd. Soudružšství se ukázalo v plném rozsahu...
Ludmila Brožová-Polednová má z vnuka určitě radost...

Omlouvám se za OT
Fíkus

Příspěvekod Jan Jirásek » pon 12 dub, 2010 6:19 pm

Fíkus píše:Do žádnejch obchodů nevidim, nemám zkušenost, ale to, co předvádí dotyčnej primitiv na tom webu by zasloužilo jednu přes čuňu. Poškozeným velice doporučuji obrátit se na příšlušné instituce. Protože dokud bude v tomhle státě plno těhlech telat, co se staraj víc vo vostatní, bude to tady stát dycky za prd. Soudružšství se ukázalo v plném rozsahu...
Ludmila Brožová-Polednová má z vnuka určitě radost...

Omlouvám se za OT

To jste se nyní předvedl, jednak je ten Váš příspěvek OT, ale skutečně nevidíte... Že vyberou 50.000 Kč jako zálohy na ještě nevyrobené modely, které posléze nejsou schopni vyrobit, je dle Vás v pořádku?

Nejspíš jste si přečetl jen poslední článek z mé ruky, přečtěte si laskavě předchozí dva články od kolegy! Pokud jde o spravedlnost kterou se duo Houfek dožaduje - je to směšné a hanebné!! Na jednu stranu chtějí podávat trestní oznámení pro pomluvu, na straně druhé vybrané zálohy mnohatisícikorun jsou asi v pořádku?

Je tam i kopie e-mailu od Martina Valtera z Kladna, ten to bohužel odnesl nejvíce. Nikdo není dokonalý, každopádně zametání zpronevěry pod koberec je v tomto státě asi stejné - jak Vy sám popisujete v jiném konterxtu, ač jste v tomto momentě napsal zhola naprostý nesmysl...

Pokud převažuje názor, že jsou poškození, uveřejním veškeré komentáře pod prvním, druhým i třetím dílem které obsahují vulgarity, sprostotu a výhružky za vyzálohované modely, které nikdo už asi nikdy neuvidí!

...tak trochu jsem proto ten Váš příspěvěk nepochopil! Buď jsme v Česku zabedněnci, že průsery se nesmí veřejně ventilovat, nebo jste asi jeden z mála, komu Houfek něco vyrobil.

Hezký den

PS: své ubohé doplňky o Polednové si nechte na doma, politizování diskuze z Vaší nevědomosti lze ovšem prominout
Jan Jirásek

Příspěvekod Jan Jirásek » pon 12 dub, 2010 6:26 pm

Pro pořádek:

1.díl
http://magazin.firenet.cz/index.php/spe ... it-zavazky

2.díl
http://magazin.firenet.cz/index.php/spe ... zuby-nehty

3.díl
http://magazin.firenet.cz/index.php/spe ... o-na-hnoji

Upozorňuji, že nikdo nikoho nechce poškodit. Informujte se v Kladně u MasinkyCZ, Martin Vám to vysvětlí možná dokonaleji...
Jan Jirásek

Příspěvekod Yarda » pon 12 dub, 2010 6:57 pm

Jacek píše:Autor Jirásek Jan...

nezapomenutelným číslem tohoto skvělého strážce morálky byl i legendární výlet do wunderlandu :-)
Yarda

Příspěvekod Jan Jirásek » pon 12 dub, 2010 7:02 pm

Ach jo,
čecháčkovství se opět projevuje! Zpronevěra mnohadesítek tisíc proti tomu, co se nepovedlo mně!? Nemám slov....

:lol:
Jan Jirásek

Příspěvekod Tomáš » pon 12 dub, 2010 7:09 pm

Doufám,že už to nezačíná nanovo... :? nechci se zapojovat,ale člověk v tom má stejně hokej,kdo je kdo a kdo za co může,když tu vědšina vystupuje pod přezdívkou
"TT" - NYNÍ UŽ DCC - IV 1985-1995 (pád ČSD)
Tomáš

Příspěvekod radekkrupka » pon 12 dub, 2010 8:05 pm

Účelem mého prvotního příspěvku bylo, abych upozornil na článek ze serveru masinky.cz, ve smyslu "pozor pokud si chcete něco objednat u tohoto výrobce, jsou tu takovéto zprávy".

Vlacky TT poté sdělily svou verzi. Inteligentní modelář zpozorní a vyčká jak to dopadne.

Nevím co tady zase pane Jirásku a spol. řešíte, o tomto tohle vlákno není...
radekkrupka

Příspěvekod Jan Jirásek » pon 12 dub, 2010 8:10 pm

radekkrupka píše:Účelem mého prvotního příspěvku bylo, abych upozornil na článek ze serveru masinky.cz, ve smyslu "pozor pokud si chcete něco objednat u tohoto výrobce, jsou tu takovéto zprávy".

Vlacky TT poté sdělily svou verzi. Inteligentní modelář zpozorní a vyčká jak to dopadne.

Nevím co tady zase pane Jirásku a spol. řešíte, o tomto tohle vlákno není...

Já bych tu nic neřešil, kdyby ublížený Houfek z vlackyTT neplkal ublíženou notou. Dostal jsem na toto vlákno link, jen jsem nahlédl a chtěl to uvést na pravou míru. Že to někdo nepochopil za to nemohu...

Tím bych to tady už více neprznil, snad to pochopí i duo Houfek :roll:
Jan Jirásek

Příspěvekod Zdenek Valter » stř 14 dub, 2010 7:18 am

Jen pro vaši informaci tohle jsem dostal od Jana Jiráska na SZ:

Jan Jirásek píše:Jsem rád,
že jsi dal kontakt na mého bratra zlodějům Houfkům, neb jsi mi tímto opět dokázal, že ti nejde ani tak o obsah našeho Magazínu, jako spíše o poškození nebo pokus o přičinění se za zvláštních podmínek..

Ty, jako autorita Zababova :lol: neustále tvrdící čistotu parametrů, norem, údajů, předpisů v modulové tvorbě ap. vlastně toleruješ okradené modeláře a zpronevěru mnoha desítektisíc korun.

Jsem rád, že jsi to opět potvrdil, jen bych rád touto cestou upozornil, že vlastníkem doménového jména kde je web Magazínu, jsem od 13.4 již pouze já. Takže až příště zase budeš schvalovat krádeže, zpronevěru a lumpárny Zdendo Valtere, tak prosím na: profimodely@gmail.com :lol: :roll:

papa
Zdenek Valter

Příspěvekod vlackytt » stř 14 dub, 2010 7:53 am

kontakty na vlastníka domény jsou i zde:
http://diskuze.modely.biz/viewtopic.php ... c&start=60
vlackytt

PředchozíDalší

Zpět na Prodám, koupím