Teda člověk si jde lehnout a tady debata jak na Václaváku

.
Norma už nějaká je, rozhraní používají všichni stejné, ať už Zababov, KŽM Brno, nebo Praha. Není co měnit
Kolejové podloží natíráme F3M od Agamy, pruty 54M, bočnice jsou natřené černým matem. Poloměry oblouku na lokálce min 700mm. Vše převzato od Zababova. Kostra modulu z překližky, nejlépe buk (mám nějaké nové informace o možnosti nařezání dílů).
Nejhorší je ten provoz. Já jsem jednoznačně pro digital. Analog je krok zpět.
Nedovedu si představit, že k modulové stanici budu bastlit ještě ovládací pult o milion drátech, když to vše můžu vést jedním vodičem tam, a druhým zpět do PC, kde si tužkou nakreslím v programu co stanice obsahuje - její schéma.
Na rovném modulu musí být minimálně snímač obsazení úseku. Je to investice 400,- na dva moduly. Nezlobte se, ale to není pro vydělávajícího člověka neúnosná investice.
Jde to ale vyřešit páčkovým přepínačem, kdy je na modulu v jedné pozici signál pro analog a v druhé pro digital.
Lokomotivám totiž není jedno, jaký signál do nich pustíte
Jedním PC, které již vlastním, jsme schopni ovládat celý náš malý layout.
Matasss - rádi bychom tě uvítali
Tome V100 je pro mě zajímavá hodně. Mám jednu doma, ale je malýho a kuchat ji nebudu. Hodlám ale pořídit další na stavbu mráči, nebo třeba Pilštyka, kterej se nám hodí víc do Pavlovic. Nejdřív ale musím zabojovat s tím Brejlovcem, když už jsem BR218 rozebral.