Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
VladikC píše:Ve vlákně „Novinky v TT na rok 2010“, na 4 stránce ..... je fotografie BR 89 prý od Tillig!
Donatelli píše:Pánové, je v tom trochu guláš. PMT vyrábí ( vyrábělo ) BR 89 - která se přidávala do Tillig setů ( jeden by s tříosými oddílovými vozy, druhý k výročí dráhy saského semeringu kat. č. 01323 -oddíl vozy novinka pro rok 1998 a kat. č. 01378 novinka pro rok 2002 - semering ) a BR 91.19. JaTT ( JAGO ? ) vyrábělo tytéž lokomotivy ( kromě jiných ), ale z nového stříbra či jak se ta slitina jmenuje a jsou celokovové. Tillig nikdy nic podobného nevyráběl. Používal lokomotivy PMT do setů zde uvedených. Po nákupu firmy Jatt nevylučuji, že jejich některé uvedené lokomotivy se neprodávaly pod firmou Tillig, případně modelbahnmanufaktur Sebnitz. Lokomotivy vyráběné jako ČSD vycházejí z dílů firmy JATT . Výrobce ČSD verzí neznám. Ale rád bych poznal
radula63 píše:Pája píše:Jé ta je pěkná,taky by mě zajímala cena.
Jedná je právě o novostavbu z dílů původních lokomotiv BR89 co se kdysi vyráběly pro fi. JATT. Bohužel cenu nevím, na internetu jsem ji nenašel. Pokud vím, tak jich zatím bylo během loňského roku vyrobeno asi 40ks, pokusím se ji zjistit cenu a zda se ještě budou vyrábět.
Lubomír Dudek píše:Tak konečně už spát můžu klidně.Dneska jsem se stal jejím majitelem. .....
Lubomír Dudek píše:Tak konečně už spát můžu klidně. ..... kdo váháte,vemte peníze a pokud budete mít kde,kupte.Neprohloupíte.Je fakt perfektní a mám velikou radost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Střelec píše:Mám tuhle lokomotivu v původním provedení, ještě z výroby pro Jatt. Dají se někde sehnat samotné tabulky pro přeznačení na ČSD? Případně - je možné kus zaslat skutečnému výrobci k úpravě na české provedení?
Střelec píše:Pak je tu ještě Br 89 od PMT, což je jiný typ lokomotivy. Vyskytl se tento typ někdy v Čechách a nesl označení ČSD? taky bych měl doma jeden na případné přeznačení.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků