Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27
d72j píše:Jak je to se starýma lokomotivama? Mám Ragulina od PIKA z roku raz dvaasi 80 tého a jak by to bylo s jeho přestavbou na digitál? je vůbec přestavba možná?Má to vůbec cenu nebyla by přestavba dražší než koupě nové loko? A poslední otázka má ragulin stejný pojezd jako Sergej?
Michal Dalecky píše:Mam taky jeden tip. Pojezd ROCO a skrin ze stavebnice Revell, ktera je pripravena na 4 verze loko, vcetne te, ktera jezdila u nas (pluhy, strecha, masky apod.) Snad za dlouhych zimnich veceru
d72j píše:Michal Dalecky píše:Mam taky jeden tip. Pojezd ROCO a skrin ze stavebnice Revell, ktera je pripravena na 4 verze loko, vcetne te, ktera jezdila u nas (pluhy, strecha, masky apod.) Snad za dlouhych zimnich veceru
Mě ani tak nejde o to, že bych chtěl Ragulina (na našich drahách jezdil jen protot.), ale mám ho čtvrt století a nechci se s ním rozloučit (vyhodit ho). Proto špekuluju co sním.
Pojezd píšeš ROCO ten se dá koupit nebo musíš koupit celou loko? Ty stavebnice co se prodávají se dají použít i na normální lokomotivu? Já myslel že to je po slepení jako model.
Doja píše:A co si nechat starého ve vytríně a koupit si nového. Dyk se dá koupit dneska do 3 tisíc. Já to takhle udělal s Ragulinem i Sergejem. Aspoň to může porovnat.
Uživatelé procházející toto fórum: Pawlik a 0 návštevníků