Protože ROCO má tento model (dnes 17.3. se "zeleným" čtverečkem) pod stejným katalogovým číslem, mělo by jít o stejný model stejného čísla jako na podzim 2009 Např. i Hobby shop ho má pod stejným číslem - i stejnou cenou - jako podzimní model.
Další verze sergeje ČSD tedy zřejmě až na podzim či závěr roku, jak tu kdosi zmiňoval.
Tedka ho nemám u sebe ale mám pocit že opět zvolen (doma se můžu podívat a mám i knížku o sergejích takže můžu mrknout zda tam opravdu byl.Vím že ta 006 tam byla.Jinak co je první pohled zřetelné,jsou stříbrné madla kolem dveří....A možná tmavší podvozek ale soudím pouze podle fotek první serii nemám eventuléně bych mohl vyfotit až budu doma...
021 by mel byt puvodem malomericky, posleze predany do Breclavi (s kratkym pobytem v Jihlave v roce 1980) a ve finale skoncil v roce 1986 ve Veseli nad Moravou. Tam ho taky v roce 1991 potkal smutny konec...
Slyšel jsem že na té 021 je sice depo Brno Maloměřice, ale místo Střední je tam Východná dráha, což je blbost, jelikož 021 nikdy na slovensku nesloužila.
Co jsem měl možnost ho vidět na burze tak se jinak neodlišuje (tu 1006 mám doma). Akorát co mi přišlo bylo že ten popisek depa byl nějak přetisknutý přes původní, nebo aspoň bylo docela znatelně vidět že v těch místech je vystouplá světlejší červená. Zkuste se někdo kdo ho máte na to mrknout.
TT DIGITÁL Epocha: IV Snažíme se dokonale napodobit skutečnou nedokonalost, má to význam?