Geniální nápad.Je vám doufám jasný,že bych vás stejně lanařil mi s těma mudulama helfnout.depo201 píše::D možné řešní pro Toma při společném mini pracovním setkání?![]()
mám pocit, že jsme trochu odřízli naší "konferencí" zdejší Hánulkáře.
sorry pánové

Moderátor: Michal Dalecký
Geniální nápad.Je vám doufám jasný,že bych vás stejně lanařil mi s těma mudulama helfnout.depo201 píše::D možné řešní pro Toma při společném mini pracovním setkání?![]()
mám pocit, že jsme trochu odřízli naší "konferencí" zdejší Hánulkáře.
sorry pánové
MirekTT píše:Moje modulová zatáčka o poloměru 700mm, tedy její polovina 45°, má delší stranu 688mm při šířce modulu 370mm. Tak nevím, ty chceš čtvrt kruh dělit třemi a ne dvěma jako já, takže kratší to bude. Tím, že to budeš mít užší, to bude ještě kratší. Zbývá zjistit jaký poloměr je R310, pokud je menší, než 700mm, tak to bude ještě o to menší.
No moc jsem nepomohl.
MirekTT píše:Tu délku myslíš celkovou - celého čtvrt oblouku, nebo délku strany té jedné třetiny? Do třiceticentimetrové šířky se ti to vejde určitě. Jinak moc nechápu, po jakém výsledku pátráš. Pro úplnost dodám, že celé kolo R286 se dá vytvořit na 60ti centimetrech.
Tomáš píše:... udělat modul,tak aby jeho šíře byla rovnoměrně 30cm a délka nepřesáhla 50cm? ...
juroH0 píše:Nie nebude to takto pasovať. Pri polomere 310 mm, priestore 160x200 cm a s rozmermi jedného modulu na 50x30 cm, Ti vychádzajú maximálne dĺžky rovných úsekov na 108 a 68 cm.
Jeden návrh na modul by som mal. Oblúk v záreze a na vonkajšej strane v kopci strážny domček...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků