Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Donatelli píše:Dobrý den!
Chtěl jsem poprosit nějakou chytrou hlavu. Nemáte někdo funční odkaz na nějakou normu rozhraní modulu TT pro dvokolejnou trať. Pokud možno v češtině. Prošmejdil jsem na netu kde co, ale nic neobjevil ( nebo přehlédnul ).
Donatelli píše:To nevadí, hlavně když budu mít nějakou. V češtině proto, že většinou se někde najde nějaká poznámka a s tou si normální slovník neporadí. Ale jak píšu, pokud někde něco je prosím, prosím.
Donatelli píše:Děkuji moc, možná, že ty cizý jazyky byl problém, proč jsem nic nenašel. Jinak na Zababově jsem byl a používal jejich odkazů ( Frema, Morop ...)
milan ferdián píše:Donatelli píše:Dobrý den!
Chtěl jsem poprosit nějakou chytrou hlavu. Nemáte někdo funční odkaz na nějakou normu rozhraní modulu TT pro dvokolejnou trať. Pokud možno v češtině. Prošmejdil jsem na netu kde co, ale nic neobjevil ( nebo přehlédnul ).
Takto máš smůlu..Dám na to krk ,že vše jen v němčině.Ale proč chceš českou verzi ,když čísla platí všude
mlha píše:že ti to ale jde ta germánština,ani ses nepochlubil
milan ferdián píše:
Teď jsem byl na vašem webu.Jirka dejme tomu s tou germánštinou a to co jsi udělal s mým příjmením to je do nebes volající...![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků