Ostravsko

Komunikujte s modeláři ve vašem městě či obci....

Moderátor: Michal Dalecký

Příspěvekod Dašek » pát 26 úno, 2010 3:17 pm

Zdravím účastníky fóra.Omlouvám se na schůzi z 95% nedorazím a jelikož mi rodinný příslušník asi nenapíše omluvenku,budu mít Ačko.
Dašek

Příspěvekod milan ferdián » pát 26 úno, 2010 4:22 pm

ondras píše:
milan ferdián píše:Tak pánové,díky Ferdovi,na chvíli zaskočím do toho HELBICHA :D :D :D a konečně vás osobně poznám :wink: Podmínka jen pivo RADEGAST :!: :!: :!:

Milane tak to je výtečná zpráva pro nás všechny.Určitě se všeci těšíme až tě poznáme osobně a ne jen přes fóóóórum. :D
Jo a Milane co je u tebe chvilka :?: :?: Ono to setkání je chvilka ... jsou to reálné 3 hodiny,ale u povídání a čekání na jídlo či pití ti to uběhne raz dva .. :lol: .

Nechám se překvapit HELBICHEM.. :D
milan ferdián

Příspěvekod BaWiS » sob 27 úno, 2010 12:17 pm

milan ferdián píše:
ondras píše:
milan ferdián píše:Tak pánové,díky Ferdovi,na chvíli zaskočím do toho HELBICHA :D :D :D a konečně vás osobně poznám :wink: Podmínka jen pivo RADEGAST :!: :!: :!:

Milane tak to je výtečná zpráva pro nás všechny.Určitě se všeci těšíme až tě poznáme osobně a ne jen přes fóóóórum. :D
Jo a Milane co je u tebe chvilka :?: :?: Ono to setkání je chvilka ... jsou to reálné 3 hodiny,ale u povídání a čekání na jídlo či pití ti to uběhne raz dva .. :lol: .

Tak já sem taky rád že dorazí někdo od Nka :D Si tě tam musím odchytnout at se něco dovím o eNku :D :wink:
Kunčická garáž
BaWiS

Příspěvekod milan ferdián » ned 28 úno, 2010 11:01 am

BaWiS píše:
milan ferdián píše:
ondras píše:

Tak já sem taky rád že dorazí někdo od Nka :D Si tě tam musím odchytnout at se něco dovím o eNku :D :wink:

No nic převratného nevím... :wink: ,všechno určitě již znáš... :D
milan ferdián

Příspěvekod milan ferdián » ned 28 úno, 2010 6:44 pm

Tak ,pánové ,poděkujte se Ferdovi,že mě dostal ,pro mne první setkání s vámi.Ferdo velké díky a ostatním děkuji za příjemné strávené odpoledne v modelářském duchu....Tome ,nějak nemůžu najít tvé příspěvky.. :D
milan ferdián

Příspěvekod ondras » ned 28 úno, 2010 7:05 pm

Ferdo děkujem,že si nám Milana dovez a zase odvez vpořádku :lol: . A Milane koukni se na toto tu to máš - http://diskuze.modely.biz/search.php?search_author=Tom pohledej téma : Ostravsko
H0 , DCC , III. a IV. ep. , ČSD , Segmentovka
1:8 - SDŽ, o.s. 310.017 a 275.021
ondras

Příspěvekod milan ferdián » ned 28 úno, 2010 7:33 pm

ondras píše:Ferdo děkujem,že si nám Milana dovez a zase odvez vpořádku :lol: . A Milane koukni se na toto tu to máš - http://diskuze.modely.biz/search.php?search_author=Tom pohledej téma : Ostravsko

No jo vyhledávač prohlásil,že žádneho Toma nezná :D ,kor prý z Ostravska..
milan ferdián

Příspěvekod Víťas » ned 28 úno, 2010 7:42 pm

divné....
a na mě ses díval jestli jsem opravdu ten Víťas :?: :?:
Jinak super,sraz byl perfekt,jsem rád že jsem poznal nové tváře- Milana a BaWise-Karla(?) :D :wink:
Jinak dneska jsem zlomil pilník(jediný trojúhelníkový :? :( ) a taky první pracně nazohýbaný schodek ze struny mi spadl na zem(mamka mu pomohla)...doufám že si ho někdo zapíchne do nohy
Všechno a nic pořádně
Víťas

Příspěvekod Tom » ned 28 úno, 2010 8:00 pm

Tak pánové, to jsem dopadl, jsem nedohledatelný... ani doma mne nikdo nehledal ... ještě, že občas zazvoní nějaký ten exekutor! :( A navíc mi manželka na dotaz, co by dělala, kdybych se chtěl zastřelit, odvětila: "Při tvé šikovnosti bych ti půjčila prádelní šňůru!". Tak nevím, co si o tom myslet! :cry:
Jinak Víťasi, na tu spadlou strunu jsem šlápl před chvílí já!
Tom

Příspěvekod milan ferdián » ned 28 úno, 2010 8:23 pm

Tom píše:Tak pánové, to jsem dopadl, jsem nedohledatelný... ani doma mne nikdo nehledal ... ještě, že občas zazvoní nějaký ten exekutor! :( A navíc mi manželka na dotaz, co by dělala, kdybych se chtěl zastřelit, odvětila: "Při tvé šikovnosti bych ti půjčila prádelní šňůru!". Tak nevím, co si o tom myslet! :cry:
Jinak Víťasi, na tu spadlou strunu jsem šlápl před chvílí já!

Tak teď podle čísla vidím ,že tu skutečně jsi...Díky ještě jednou za příjemné odpoledne všem..
milan ferdián

Příspěvekod Víťas » pon 01 bře, 2010 11:32 am

Tom píše:Jinak Víťasi, na tu spadlou strunu jsem šlápl před chvílí já!

No určitě jsi byl před chvílí na návštěvě...dyť ani nevíš kde mi spadla :!: :!:
leda že bys byl neviditelný :!: :!:
Všechno a nic pořádně
Víťas

Příspěvekod Tom » pon 01 bře, 2010 1:25 pm

Víťas píše: ...nazohýbaný schodek ze struny mi spadl na zem ... doufám že si ho někdo zapíchne do nohy

Víťasi, vážně si myslíš, že my doma nemáme zem, strunu a "něčí" nohu ? :?
Tom

Příspěvekod ondras » pon 01 bře, 2010 2:37 pm

Tome já budu hodný a zastanu se tebe :D
Víťas napsal : doufám že si ho někdo zapíchne do nohy ... co tím proboha myslíš :?: :?: Někomu přeješ jen samé neštěstí ... třeba TOMovi ... manželka je na něho tak hodná,že se mu otáčí podpatkem na jeho esech,banánech,krysách a drtí a drtí ... a pak nemá co přinést na setkání,aby se ehm ehm "pochlubil" :lol: :lol: :lol: A ještě k tomu si zapíchne do nohy strunu ...
Víťasi,Víťasi ... co s tebe jednou bude :lol:
Jo Tome a co to přejmenování na BERTU a fotečka k tomu :twisted: :twisted: :twisted: :?: :?:
H0 , DCC , III. a IV. ep. , ČSD , Segmentovka
1:8 - SDŽ, o.s. 310.017 a 275.021
ondras

Příspěvekod Tom » pon 01 bře, 2010 3:21 pm

Ondráši, děkuji Ti za podporu a přízeň; za odměnu Tě zařadím - ale prozatím jen jako čekatele - do seznamu svých "oblíbenců" pod jménem HUJER! Jinak s tou "bertou" bude problém; jak jsem se tak díval na fotky, tak všechny mají čísla od "šestky" výše :shock: . Ještě mne napadlo, když nemám "bertu" :cry: , zkusit to s "bertíkem" (pokud ale taková přezdívka mašiny existuje)...?! :?
Tom

Příspěvekod Víťas » pon 01 bře, 2010 3:40 pm

ondras píše:Tome já budu hodný a zastanu se tebe :D
Víťas napsal : doufám že si ho někdo zapíchne do nohy ... co tím proboha myslíš :?: :?: Někomu přeješ jen samé neštěstí ... třeba TOMovi ... manželka je na něho tak hodná,že se mu otáčí podpatkem na jeho esech,banánech,krysách a drtí a drtí ... a pak nemá co přinést na setkání,aby se ehm ehm "pochlubil" :lol: :lol: :lol: A ještě k tomu si zapíchne do nohy strunu ...
Víťasi,Víťasi ... co s tebe jednou bude :lol:
Jo Tome a co to přejmenování na BERTU a fotečka k tomu :twisted: :twisted: :twisted: :?: :?:

ale ne Tomovi neštěstí nepřeju..kdo by pak šel se mnou kupovat barvy a laky :?: :?: ale mamka to shodila,doufám že taky najde(i když v noze)

chlapci, chtěl bych Vás upozornit, že na mých stránkách se nachází další aktualizace, cca 120 fotek z matičky Prahy
Všechno a nic pořádně
Víťas

PředchozíDalší

Zpět na Region Morava