od Lojzík » stř 24 úno, 2010 1:16 pm
Co blbnete? V žádném případě nezamykat! Já mám zato, že tohle vlákno už posloužilo pár lidem ohledně vážných varování před pofiderními transakcemi. To je přesně jeho účel a proto tady je. Že to někteří troubelíni jakýmsi zkratem své logiky pojali jinak a dělají si z toho volnou tribunu, je jiná věc.
Ochrana zákazníka před podvodníky a podvodným jednáním je potřebou doby. Já osobně jsem za toto vlákno víc, než vděčný.
Co ale je třeba určitě, je ujasnit si, oč tady jde. Podvodník je zcela jistě někdo, kdo vytáhne peníze z lidí a zboží nedodá. Z tohoto pohledu jsem hodně rád, že podle návštěvní knihy pana Hrubého se snaží své resty řešit, a přeji mu hodně spokojených zákazníků. Podvodník je také ten, kdo popíše nabízený výrobek způsobem neodpovídajícím jeho stavu. Podobně klame zákazníka někdo, kdo označuje za raritu něco, co raritou není. Skutečně kuriozní je pak snaha prodat výrobní zmetek jako nějakou specialitu. Je jisté, že jsou lidé, kteří se pokoušejí uvařit z lejna guláš.
Podvodník je také dozajista ten, kdo tvrdí, že nasazuje na svůj výrobek specielně výhodnou cenu, přičemž tentýž výrobek se dá jinde sehnat levněji. Prostě, podvodník je ten, kdo ve svůj prospěch nestydatě podvádí a lže.
Jak to vidíte vy?
Proč sem zatahujete konkrétně Jackovu nabídku - to mi fakt hlava nebere. Nasadil celkem solidní cenu, kup - nekup, tvoje rozhodnutí.