Ostravsko

Komunikujte s modeláři ve vašem městě či obci....

Moderátor: Michal Dalecký

Příspěvekod milan ferdián » sob 06 úno, 2010 6:54 pm

Ferda píše:Když se ti ruce třepou, oči nevidí a celkově nejsi moc zručný (můj případ) :D , tak musíš mít aspoň rozumný vercajk. Jinak se ani nenajíš! :wink:

Ferdo nejsi ty můj ročník :?: Já to znám taky....
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod BaWiS » sob 06 úno, 2010 6:59 pm

milan ferdián píše:Že by další adept pro naší modelovou diamantovou velikost :?: :D

Já sem sice u zlata, ale na ty diamanty se chystám, ale asi tak za rok, nejdřív si musím sehnat dost informací o výrobkách a až budu vědět, co přesně chcu a od koho, tak pak nakoupím 4 stejné loko SD-60 a 100 kontenjeráků a postavím si Tehachapi 8)
Kunčická garáž
BaWiS

Příspěvekod milan ferdián » sob 06 úno, 2010 7:06 pm

BaWiS píše:
milan ferdián píše:Že by další adept pro naší modelovou diamantovou velikost :?: :D

Já sem sice u zlata, ale na ty diamanty se chystám, ale asi tak za rok, nejdřív si musím sehnat dost informací o výrobkách a až budu vědět, co přesně chcu a od koho, tak pak nakoupím 4 stejné loko SD-60 a 100 kontenjeráků a postavím si Tehachapi 8)

Aby z toho nebylo nakonec hl.n.OSTRAVA-nákladové nádraží... :D :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod ondras » sob 06 úno, 2010 8:07 pm

Člověk si nachvilku odskočí a hnedka jsme na straně 30 ... hoši zachvíli budeme mít pražáky a bude remíza :twisted: :D :lol:
BaWiSi tak ty se chystáš na Nko :?: (pokud jsem to pochopil dobře,což nezaručuju) :?:
Ta šablona vypadá výborně ... od koho to je :?: Nebo nějaká maloserie :?: :?: Zajímavá věcička,která se určitě bude hodit :)
H0 , DCC , III. a IV. ep. , ČSD , Segmentovka
1:8 - SDŽ, o.s. 310.017 a 275.021
ondras

Příspěvekod BaWiS » sob 06 úno, 2010 10:35 pm

milan ferdián píše:Aby z toho nebylo nakonec hl.n.OSTRAVA-nákladové nádraží... :D :wink:

No amerika v Ostravě zatím nejezdí, takže zatím vede Tehachapi :D A v žádném měřítku bych nedělal ostravské nákladové, stačí, že v práci každý den slyším, jak v mariánkách celý den posunují vagony a mám chuť vraždit :D (sice nevraždím, ale sprostých slov padne mega :D - vůbec pak nemůžu přemýšlet ani se soustředit)

ondras píše:BaWiSi tak ty se chystáš na Nko :?: (pokud jsem to pochopil dobře,což nezaručuju) :?:

Jasně, v TT chybí plno věcí, vyloženě tam jsou díry, co se týká společností a epoch, a chci mít americkou kontejnerovou přepravu (jen se pořádně zorientovat v KATO, Atlasu a pod.) a taky se mi líbí horské švýcarské železnice :) Což v TT nejde :x Takže to bude takové doplnění.
Kunčická garáž
BaWiS

Příspěvekod ondras » ned 07 úno, 2010 7:24 am

BaWiS píše:Jasně, v TT chybí plno věcí, vyloženě tam jsou díry, co se týká společností a epoch, a chci mít americkou kontejnerovou přepravu (jen se pořádně zorientovat v KATO, Atlasu a pod.) a taky se mi líbí horské švýcarské železnice :) Což v TT nejde :x Takže to bude takové doplnění.

No jak to vždycky vidím v televizi jak 3 amejrické lokotky táhnou 100 a více kontejneráku a jak se to proplétá těma zatáčkama ... celkem pěkné.
Ty Švýcarskké horsé železnice nemusí být vůbec špatné ... se na to někdy přjdu podívat :D
Další pokročení v stránkách (WZ.CZ je dneska nějaký pomalý :( :( )
http://ondrasovymodely.wz.cz/stavbakol/ ... ncova.html
Už se těším až mi příjdou přestavníky a já konečně přilepím koleje :)
ondras

Příspěvekod milan ferdián » ned 07 úno, 2010 7:52 am

Ondrasi ,na polici jsem zahlédl velmi pěkně povednou staniční budovu.Kdo ji stavěl?
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod ondras » ned 07 úno, 2010 8:52 am

milan ferdián píše:Ondrasi ,na polici jsem zahlédl velmi pěkně povednou staniční budovu.Kdo ji stavěl?

Budova je stavebnice od Auhagena (Plottenstein - nebo tak nějak se to píše) celá předělaná,přetřená a upravená do podoby české.V průběhu dne můžu přidat další fotky budov na stránky ( už se na to chystám delší dobu :D ) Tak tu pak dám echo :D
Jo a dělal jsem ji já sám :D
ondras

Příspěvekod Víťas » ned 07 úno, 2010 8:55 am

Ondráši,koho jsi myslel těmi línými čumily :?: :!: :D :evil:
Ferdo díky za odpověď,já žil v přesvědčení,že zámečník Ti přijde otevřít zabouchnuté dveře :!: :D
Ta šablona je pěkná,schodky by byly určitě přesnější...kolik stojí zkušební kus :?: :D
Všechno a nic pořádně
Víťas

Příspěvekod ondras » ned 07 úno, 2010 10:14 am

Víťas píše:Ondráši,koho jsi myslel těmi línými čumily :?: :!: :D :evil:

Hádej třikrát :lol: :twisted: :twisted: No jsi to ty :lol: :twisted: :lol: :D :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :P :lol:
Víťas píše:Ta šablona ... kolik stojí zkušební kus

Já si řekl první v sobotu 6. Února 2010 v 9:07 pm :lol:
ondras

Příspěvekod Víťas » ned 07 úno, 2010 10:43 am

Nebuď hladovec,ty loko nestavíš :!: :!: :D :evil: a víš kolik stojí :?: :?:
Všechno a nic pořádně
Víťas

Příspěvekod ondras » ned 07 úno, 2010 11:59 am

Víťas píše:Nebuď hladovec,ty loko nestavíš :!: :!: :D :evil: a víš kolik stojí :?: :?:

Co já vím kolik stojí,ale určitě méně než 6 přestavníků ! No loko zatím nestavím,ale na nějaká zábradlíčka ... by se to šiklo a taky nemůžeš mít všecko hned ! Já o tom vím svoje
ondras

Příspěvekod pavel » pon 08 úno, 2010 2:10 pm

Už se vy dva tady opět hádáte :evil: ondras - viťas. Teď z jiného soudku - tento měsíc mohu k Helbichovi jen 21. což je hned po burze (20.) Takže se domluvte kdy se sejdem, pokud to bude až posledního tak se mnou nepočítejte.
pavel

Příspěvekod Víťas » pon 08 úno, 2010 2:30 pm

Na burzu přijdu.
Jestli by byl sraz už 21.,tak se nedostavím,jedu do Prahy :( :D ...poslední týden můžu
Všechno a nic pořádně
Víťas

Příspěvekod ondras » pon 08 úno, 2010 3:26 pm

Mě osobně je to úplně šuma fuk .... já mám již zmiňované jarní prázdniny.Byl bych,ale rád kdyby sme se po burze přesunuli k Helbichovi.Došel by jeden kolega :D Pokud by měl volno :wink:
ondras

PředchozíDalší

Zpět na Region Morava