Ferda píše:Když se ti ruce třepou, oči nevidí a celkově nejsi moc zručný (můj případ), tak musíš mít aspoň rozumný vercajk. Jinak se ani nenajíš!
Ferdo nejsi ty můj ročník

Moderátor: Michal Dalecký
Ferda píše:Když se ti ruce třepou, oči nevidí a celkově nejsi moc zručný (můj případ), tak musíš mít aspoň rozumný vercajk. Jinak se ani nenajíš!
milan ferdián píše:Že by další adept pro naší modelovou diamantovou velikost![]()
BaWiS píše:milan ferdián píše:Že by další adept pro naší modelovou diamantovou velikost![]()
Já sem sice u zlata, ale na ty diamanty se chystám, ale asi tak za rok, nejdřív si musím sehnat dost informací o výrobkách a až budu vědět, co přesně chcu a od koho, tak pak nakoupím 4 stejné loko SD-60 a 100 kontenjeráků a postavím si Tehachapi
milan ferdián píše:Aby z toho nebylo nakonec hl.n.OSTRAVA-nákladové nádraží...![]()
ondras píše:BaWiSi tak ty se chystáš na Nko(pokud jsem to pochopil dobře,což nezaručuju)
![]()
BaWiS píše:Jasně, v TT chybí plno věcí, vyloženě tam jsou díry, co se týká společností a epoch, a chci mít americkou kontejnerovou přepravu (jen se pořádně zorientovat v KATO, Atlasu a pod.) a taky se mi líbí horské švýcarské železniceCož v TT nejde
Takže to bude takové doplnění.
milan ferdián píše:Ondrasi ,na polici jsem zahlédl velmi pěkně povednou staniční budovu.Kdo ji stavěl?
Víťas píše:Ondráši,koho jsi myslel těmi línými čumily![]()
![]()
![]()
Víťas píše:Ta šablona ... kolik stojí zkušební kus
Víťas píše:Nebuď hladovec,ty loko nestavíš![]()
![]()
![]()
a víš kolik stojí
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník