Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
chameleon píše:ahoj,
přijde mi, že mrháš cenným prostorem. Měl bys plochu lépe využít, víc vést koleje do krajů panelu - natáhneš tak stanice, a lépe půjdou vést oblouky. Horní stanička má příliš krátké staniční koleje..
Osobně na kolejišti tvého formátu bych volil motiv s úhlopříčně vedeným nádražím - ve stylu jako bývalo kolejiště na Hlaváku v Praze, nebo se inspiroval nápady Milana F.
josooo píše:Mohol by som ešte kolajisko viac roztiahnut a dat tomu lepší rozmer
chameleon píše:josooo píše:Mohol by som ešte kolajisko viac roztiahnut a dat tomu lepší rozmer
pozor - já si nemyslím, že je potřeba kolejiště udělat větší. Naopak. Dle tvého popisu co od kolejiště očekáváš, je myslím velikost dostatečná - jen koleje lépe uspořádat. Čím kolejiště bude menší, tím je větší šance, že jej dokončíš, a také rychleji..
josooo píše:Skusim to porozťahovat,,,pripadne keby mi niekto pomohol
chameleon píše:josooo píše:Skusim to porozťahovat,,,pripadne keby mi niekto pomohol
Měl jsem chvilku, tak jsem se toho ujalPosilam úpravu tvého návrhu, snad se ti to bude líbit:
- minimalni poloměr: 310mm
- výhybky: obloukové + EW2
- delky staničních kolejí:
Horní nádraží
1 - 780mm
2 - 607mm
Dolní nádraží
1 - 872mm
2 - 664mm
4 - 498mm
chameleon píše:josooo píše:Skusim to porozťahovat,,,pripadne keby mi niekto pomohol
Měl jsem chvilku, tak jsem se toho ujalPosilam úpravu tvého návrhu, snad se ti to bude líbit:
- minimalni poloměr: 310mm
- výhybky: obloukové + EW2
- delky staničních kolejí:
Horní nádraží
1 - 780mm
2 - 607mm
Dolní nádraží
1 - 872mm
2 - 664mm
4 - 498mm
A2C píše:josooo
Prosím ťa v akom programe si urobil ten 3Dmodel?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků