Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
vvitty píše:Zvlastni, i zde by melo byt nekolik lidi, kteri Atlasky maji a prestavovali je (nebo to alespon zamysleli).
vorisekml píše:Tak pánové zatlačte slzičky a připravte peněženky. PMT hektor je v prodeji !!!! Zatím DR verze ep.III V 75 006 , údajně na dokrytí objednávek ještě od Tillig a bude následovat smršť hektorů. Potíž je že f. PMT si vzala dost velké sousto v podobě převzetí výroby H0e modelů po zaniklé f.Technomodel a tak-nějak nestíhá....Překvapilo mě f.PMT nepřikládá k modelu rozpis náhradních dílů-takže předpokládám že s náhradnímy díly budou opět potíže....přikládají jak namontovat hadice,dekodér a dolepovačky.Na modelu jsem nepozoroval ani náznak změn po udajném přepracování, ale v návodu který mám je zobrazeno vybrání v závaží v kapotě pro dekodér. To je asi jedinná změna.
Více zpráv bude po Norimberku. A cena ? Modellbau Pockau=134,90€
http://cpavkar.rajce.idnes.cz/TT_hektor/#P1190021.JPG
http://cpavkar.rajce.idnes.cz/TT_hektor/#P1190022.JPG
vorisekml píše:Já ho měl v ruce u obchodníka v Pockau/Sasko/,má s PMT nadstandartní vztah. Na ČSD verzi si bohužel ještě chvíli počkáme. Hlavní sdělení je, že se už vyrábí alspoň německá varianta! Takže výroba obnovena!! Bohužel jste si u obchodníků v Čechách DR verze asi neobjednali tak u nich nejsou k mání /tudíž ani k vidění/.Kdy dojde na ČSD verzi se dozvíme po Norimberku. Bohužel jsem zaslechl že tradičně má prědnost německý trh a f.PMT dává přednost H0e kde je trh vyhladovělý dík potížím f.Technomodell a f.PMT tady cítí možnost se napakovat. Ten ČSD se ale vyrobí v dohledné době, ještě prý půjde do výroby verze 107 DR ep.IV a po ní jde do výroby naše ČSD. To jsou moje informace. S čím příjdou obchodníci a návštěvníci po Norimberku, to uvidíme, uslyšíme. Já tam nejedu, tak spoléhám na někoho kdo tam jede že podá hlášení....
Bohužel se jen potvrzuje že PMT je slibotechna a asi změníme český překlad na Potíže s Modely Trvají.
Kolego, radeji pri podobnych vylevech setrete slova. Ono to s PMT neni vubec jednoduche a psat to same stale dokola me take nebavi. Nicmene jednoho Hektora jsem privezl vcera z Norimberka. Vydolovat nejake informace od pana Hammera je pomalu zazrak. Neustale opakoval ze nestiha a ma toho hodne. Na dotaz kdy tedy budou odpovedel ze prvni koncem unora a dalsi cca 50 kusove varky vzdy koncem dalsiho mesice. Ti co si je u nas objednali hned v lednu 2009 by jej meli do mesice obdrzet. Vyrizovat to budeme odzadu. Kolik jich ale skutecne dorazi v prvni varce je ve hvezdach.123ps píše: Každopádně obchodníci jsou hovada, když nemůžou napsat ani čárku o stavu věci
Michal Dalecký píše:Kolego, radeji pri podobnych vylevech setrete slova. Ono to s PMT neni vubec jednoduche...
Michal Dalecký píše:Kolego, radeji pri podobnych vylevech setrete slova. Ono to s PMT neni vubec jednoduche a psat to same stale dokola me take nebavi. Nicmene jednoho Hektora jsem privezl vcera z Norimberka. Vydolovat nejake informace od pana Hammera je pomalu zazrak. Neustale opakoval ze nestiha a ma toho hodne. Na dotaz kdy tedy budou odpovedel ze prvni koncem unora a dalsi cca 50 kusove varky vzdy koncem dalsiho mesice. Ti co si je u nas objednali hned v lednu 2009 by jej meli do mesice obdrzet. Vyrizovat to budeme odzadu. Kolik jich ale skutecne dorazi v prvni varce je ve hvezdach.123ps píše: Každopádně obchodníci jsou hovada, když nemůžou napsat ani čárku o stavu věci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků