JBr píše:depo201 píše:Není pak lepší udělat normovaný modul stanice, tak jako milan.
No, z meho pohledu neni. Pokud bych delal normovany modul se stanici, tak skoncim u sousedu
Když si mamina zvykla ,tak proč by si občas nezvykli i sousedi.
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
JBr píše:depo201 píše:Není pak lepší udělat normovaný modul stanice, tak jako milan.
No, z meho pohledu neni. Pokud bych delal normovany modul se stanici, tak skoncim u sousedu
pavel píše:Čtení na dlouhé zimní večery Ne je to fakt dobré, kde vy chlapi ( Milan, Michal no snad jsem na někoho nezapomněl ) berete inspiraci na takové slohové práce. Vy jste ve slohu museli mít samé jedničky.
pavel píše:to Jakub F. :Víš tydle "nudle" mají ti výhodu, že jsou skladné, pokud nemáš možnost je mít stále složené, manipulace při skládání/rozkládání je lehká, jen nesmí být člověk lenivý, část může být stále vystavena, finanční náklady jsou menší, lépe se s tím pracuje při stavbě,uděláš z toho i ovál pokud chceš jezdit dokola a určitě ještě další výhody. Nevýhodu, že pokud člověk chce dělat podle nějaké normy aby mohl jezdit na srazy tak se šířkou dostáváš už někde jinde a také to nemusí pak prostorově. Jedině že by byl vložený tzv. žolík tedy přechod tvého a normovaného rozhraní.Otázkou je zda na todle přistoupí aktéři setkání. Dá se zvládnout i dvoukolejka na které může být zastávka, nákladiště, výhybna.Ale u dvoukolejky musí mít člověk krapet delší místnost, proto se většinou staví "kouzelné" lokálky.
Jakub Fáber píše:pavel píše:to Jakub F. :Víš tydle "nudle" mají ti výhodu, že jsou skladné, pokud nemáš možnost je mít stále složené, manipulace při skládání/rozkládání je lehká, jen nesmí být člověk lenivý, část může být stále vystavena, finanční náklady jsou menší, lépe se s tím pracuje při stavbě,uděláš z toho i ovál pokud chceš jezdit dokola a určitě ještě další výhody. Nevýhodu, že pokud člověk chce dělat podle nějaké normy aby mohl jezdit na srazy tak se šířkou dostáváš už někde jinde a také to nemusí pak prostorově. Jedině že by byl vložený tzv. žolík tedy přechod tvého a normovaného rozhraní.Otázkou je zda na todle přistoupí aktéři setkání. Dá se zvládnout i dvoukolejka na které může být zastávka, nákladiště, výhybna.Ale u dvoukolejky musí mít člověk krapet delší místnost, proto se většinou staví "kouzelné" lokálky.
Máš svatou pravdu a když to vidím jak se to pěkně vyvíjí a jaký se na tom dá uskutečnit skvělý provoz, tak mě pomalu začíná opouštět myšlenka minikolejiště ikdyž to má taky své kouzlo, ale prostě v bytě 2+1 je každý metr drahý
milan ferdián píše:Jakub Fáber píše:pavel píše:to Jakub F. :Víš tydle "nudle" mají ti výhodu, že jsou skladné, pokud nemáš možnost je mít stále složené, manipulace při skládání/rozkládání je lehká, jen nesmí být člověk lenivý, část může být stále vystavena, finanční náklady jsou menší, lépe se s tím pracuje při stavbě,uděláš z toho i ovál pokud chceš jezdit dokola a určitě ještě další výhody. Nevýhodu, že pokud člověk chce dělat podle nějaké normy aby mohl jezdit na srazy tak se šířkou dostáváš už někde jinde a také to nemusí pak prostorově. Jedině že by byl vložený tzv. žolík tedy přechod tvého a normovaného rozhraní.Otázkou je zda na todle přistoupí aktéři setkání. Dá se zvládnout i dvoukolejka na které může být zastávka, nákladiště, výhybna.Ale u dvoukolejky musí mít člověk krapet delší místnost, proto se většinou staví "kouzelné" lokálky.
Máš svatou pravdu a když to vidím jak se to pěkně vyvíjí a jaký se na tom dá uskutečnit skvělý provoz, tak mě pomalu začíná opouštět myšlenka minikolejiště ikdyž to má taky své kouzlo, ale prostě v bytě 2+1 je každý metr drahý
S tím s tebou souhlasím a jak už jsem psal JBR,zkus takové nástavce co mám já doma v obývacím pokoji.Nedívej se na to ,že tam mám jen dva segmenty modulu,ty by jsi si počet přízpusobil dle světlosti krajiny na panelech.
JBr píše:Ty nastavce vypadaji jako dobra vej, jen je potreba mit nabytek, na ktery je nastavit, coz bohuzel nemame. Takze mi zbyva jen ta jedina nastavna skrin s prostorem 94x55x60 cm...
milan ferdián píše:JBr píše:Ty nastavce vypadaji jako dobra vej, jen je potreba mit nabytek, na ktery je nastavit, coz bohuzel nemame. Takze mi zbyva jen ta jedina nastavna skrin s prostorem 94x55x60 cm...
A jaj,tak to je škoda ....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků