Jak se vám líbí páni odbornícï můj tedy náš první pokus??
Děkuji mistru Houmrovi a Mistru Shimmimu za nápady z jejich stránek.

http:/ /starapakna.rajce.idnes.cz/masinky_stavby_aj/
Ke shlédnutí mezera mezi lomítky fuč!
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
Petr Zatrepalek píše:Na první pokus dobrý, jinak příště bych na tvém místě barevně odlišit cihly (sem tam jiný odstín), tu střechu příště určitě červenou nebo jiný přirozenější odstín - tedy pokud nebyla cílem perníková chaloupkaCo se mi ale naprosto nelíbí (nechci použít silnější výraz...) - ta šedá barva na spodku střechy (podhled) - tohle určitě dej do barvy dřeva (nebo si dej tu práci a naznač tam pomocí kousků dýhy podbití z prken...
Zpátky k dotazu na laky - až to zaschne můžeš de facto použít jakýkoliv a nastříkat ho, pokud počítáš že domek budeš brát často do ruky, tak doporučuji matný Gunze lak. Bohužel jsi ale udělal už zasklení oken, takto to budeš muset vymaskovat. Pokud lak nebudeš stříkat, musíš použít akryl lak - jinak si ty olejovky při natířání syntetikou rozmažeš, u gunze laku spolehlivě odstraníš!
Petr Zatrepalek píše:No spíš pak tedy zkus o něco více odlišit od té střechy barvu těch šutrů dole/podezdívky - takhle to podle fotek vypadá jako stejná barva. Zkusil bych ty šutry napustit hodně naředěnou umbrou (filtr), přes ní pak paynovou šedí (napustit spáry), pak drybrush (suchý štětec) bílou přes hrany šutrů, nakonec ještě trochu payn. šedi do spár a sem tam mech...
Zpět na Mám rozestavěno (máme rozestavěno)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník