Moderátor: Michal Dalecký
Ferda píše:Nevím jak široké chceš obzory, ale v Sobotu 16.1. se sejdeme na Ostravské burze a tam se dohodne příští sešlost. Asi se přesunem i v tu Sobotu, aspoň to tak zatím bývalo. Každopádně další termín bude jistě avizován zde na fóru.
Víťas píše:mám dobrou zprávu, na sraz s sebou možná přinesu dva lidi navíc....
Víťas píše: No nějak to tu vázne...
Tom píše:Asi jsi už, Víťasi, dlouho nebyl u svého nejmenovaného kamaráda (s přezdívkou "letec, aneb já si lítám, já se vznáším nadzvukovou rychlostí")
Tom píše:To jsi na tom, Víťasi, dobře, a odkud je přineseš ?... já teda na silvestra nosil jen jednoho člověka, taky "notorika" a nebyla to vůbec žádná legrace ... a Ty si hned troufáš na dva!
ondras píše:Tak stavba pokročila ...bliblabluble
Víťas píše:ani se tam nechystám![]()
Koblovák píše:Volám toho chytrého letce!!!
Ondráši asi to sem nepatří ale co si takhle odpočnout od mašinek. Postavíme dva kombaty a rozdáme si to ve vzduchu. Neznám větší srandu než když soupeřovo éro padá z oblohy a pak vítězný výkrut nad plochou.
Honza
Víťas píše:Ondráši..nesmol se do letadel a rači pořadně pracuj na kolejišti!!![]()
![]()
![]()
ondras píše:Kolegové z Moravskoslezska,ukažte se,my víme,že tam jste ...![]()
Zkuste si udělat čas na burzu (16.1.) nebo na schůzi (datum zatím nebyl stanoven) ať máme kádr silnější
a nové tváře jsou vítány.
Tak co Milane Ferdiáne, TT-Maniacu, Lukáši Himlere, Jirko Zoubku, BaWisi, ToasRy, Ostradiku a další
Milan Ferdián je omluven,má určitě práce až až ...
BaWiS píše:Zdravím, he, sem tu na foru s několikaměsíční odmlkou a vidím, že ostravsko se tu pěkně rozkecalo od října
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků