Milane Irudzi se neflaka, jen ma tolik ukolu, ze nevi kam driv skocit. Moje milovana ratolest dostala pod stromecek tolik darku, ze si tato situace vyzaduje jiste bytove upravy. Tedy ja i s modelarinou se stehuju do prostoru 170x160cm a dale buduji detsky pokoj. Vcera jsem obednal koberec a nabytek ( az z Havirova )

.
No zpet k modelarine, minuly tyden jsem privezl z Tilliga-Sebnitz podlozi pod veksle (samozrejme EW3) a dnes by se meli u jedne nejmenovane firmy povrchove upravit pripravky na brouseni jazyku...atd. Material na Lipov je narezany, stavba vypukne co nevidet, tedy az dodelame moduly sire trati, na kterych jak jsi videl pracujeme. 4 moduly jsou zatravneny a dalsi dva musime dodelat.
Jeste k te odbocce, zjistili jsme, ze nam chybi zastavka a odbocka, tak mne napadlo jak sejmout 2 mouchy jednou ranou, ale...potrebuji k tomu tvoji pomoc. Milane dala by modulove realizovat odbocka se zastavkou Rataje nad Sazavou? Travil jsem tam sve detstvi a po Lipove bych rad postavil, ovsem pokud nebudou moduly vychazet do nejakych velkych rozmeru, coz podle skutecnosti zrejme budou. Co ty na to kolego?