Ostravsko

Komunikujte s modeláři ve vašem městě či obci....

Moderátor: Michal Dalecký

Příspěvekod ondras » sob 12 pro, 2009 3:33 pm

Víťas píše:
ondras píše:
Víťas píše:já mám něco podobného už vyrobené...něco jako kůlna akorát nevím z čeho udělat dveře a okno.....musim asi pohledat

Hmmm na okna zkus obal od CéDé nebo DéVéDé :wink: :wink: a dveře z plastu + balza (dýha) nééé ... ???
no tak to by mě ani zdaleka nenapadlo....vyzkoušim (snad do 20. :D :D :D )

Jsem taky zvědav.Ať mám inspiraci .... třeba pro tu ''kadibitku'' se vším všudy (toaletní papír :wink: vlastní těleso záchodu :wink: ) :lol:
H0 , DCC , III. a IV. ep. , ČSD , Segmentovka
1:8 - SDŽ, o.s. 310.017 a 275.021
ondras

Příspěvekod Víťas » sob 12 pro, 2009 3:47 pm

heh tak to si pohnu...tak detailní záchod je snad jenom v O....a otevřené dveře a sedící chlapík(Ondráš?? :D )taky bude??
Všechno a nic pořádně
Víťas

Příspěvekod ondras » sob 12 pro, 2009 3:48 pm

Abych nezapomněl na TOMA (ať má radost z detailů :lol: )
zde je ten svěrák :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:
Obrázek
Obrázek
Je to upravená ''neidentifikovatelná věc'' od Fallera :wink:
ondras

Příspěvekod Víťas » sob 12 pro, 2009 4:09 pm

no bóže ty si střeleny člověk.......to je až hrůůůza...když si pomyslim jak je ten svěrák mikroskopický tak musím smeknout....a já se asi dám do dveří a do okna na chajdu...
jó abych nezapomněl Tome díky za uvítání...mám nabídku...mohl bych ten chrakteristický zvuk(žbluňk!)nahrát.... :D :D :D
Všechno a nic pořádně
Víťas

Příspěvekod Tom » sob 12 pro, 2009 5:24 pm

Ondráši, právě řežu paspartu a kvůli tomu Tvému svěráku jsem si uřízl málem prst, to se dělá provokovat staré, nemocné, nešikovné lidi! :x Jinak bych prosil ještě o následující detaily: svěrák s otevřenými čelistmi, vodovodní trubky k tomu umyvadlu a elektroinstalaci od vypínače k zářivkám, jo a ještě visací zámky ke skříňkám, kde si pracující se svěrákem schovávají monterky a nakradený materiál z dílen...! :?
Jinak Víťasi díky za nabídku... no počkej, on Tě ten humor přejde ... !
Tom

Příspěvekod ondras » sob 12 pro, 2009 5:57 pm

Tom píše:Ondráši, právě řežu paspartu a kvůli tomu Tvému svěráku jsem si uřízl málem prst, to se dělá provokovat staré, nemocné, nešikovné lidi! :x Jinak bych prosil ještě o následující detaily: svěrák s otevřenými čelistmi, vodovodní trubky k tomu umyvadlu a elektroinstalaci od vypínače k zářivkám, jo a ještě visací zámky ke skříňkám, kde si pracující se svěrákem schovávají monterky a nakradený materiál z dílen...! :?

:lol: :twisted: hehe :twisted: :lol: .Jestli někdo ví kde jsou skříňky k mání tak je beru všemi 10-ti :lol: a ten zámek by byl na nich krásný :lol: ... jééé krása ... :lol: 8) :? :shock:
ondras

Příspěvekod Dašek » sob 12 pro, 2009 7:24 pm

Je vidět,že jsem svým předčasným odchodem o hodně přišel a diskuse se přenesla ze setkání na stránky fora.Ondro mám technickou poznámku.
Na takový krásný ponk by se hodil nějaký pilník,nebo škrabák,pokud ho někdo nepotřeboval doma. Vašek.
Dašek

Příspěvekod Ferda » sob 12 pro, 2009 7:35 pm

ondras píše: Jestli někdo ví kde jsou skříňky k mání tak je beru všemi 10-ti :lol: a ten zámek by byl na nich krásný :lol: ... jééé krása ... :lol: 8) :? :shock:

Zrovna takové skřínky a ty zámky (elektromechanické) daly základ mému bádání nad motorickým přestavníkem a vrátily mě po 30ti letech zpět k modelové železnici. Takže doporučuji nepodceňovat jejich důležitost. Skřínky prostě musí být.

Ps: Do Mebelixu nechoď! Nemají zrovna správný rozměr :) .
H0 III-IV. Dokonalost je sen!
Ferda

Příspěvekod ondras » sob 12 pro, 2009 8:01 pm

Ferda píše:Ps: Do Mebelixu nechoď! Nemají zrovna správný rozměr :) .
A sakra ... :lol:

No musím ještě něco udělat,Vašku dobrej nápad co by to ještě víc oživilo :wink: :wink:
ondras

Příspěvekod Víťas » ned 13 pro, 2009 12:27 pm

Mám tu nějaké fotky....1.moje chajdaloupka
2.taktéž
3.tramvaje z Vídně
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Všechno a nic pořádně
Víťas

Příspěvekod ondras » ned 13 pro, 2009 12:38 pm

No nemá to umyvadlo ani svěrák,takže nic moc ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Pro příště to zkus hodit třeba na ''žábu'' (imageshack) a nebo na rajče,je to straště velké a zaplnilo to tu místo !!!!!!

PS:Na to,že jsi to dělal poprvé :twisted: docela dobrý
ondras

Příspěvekod Víťas » ned 13 pro, 2009 1:00 pm

ondras píše:No nemá to umyvadlo ani svěrák,takže nic moc ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Pro příště to zkus hodit třeba na ''žábu'' (imageshack) a nebo na rajče,je to straště velké a zaplnilo to tu místo !!!!!!

PS:Na to,že jsi to dělal poprvé :twisted: docela dobrý

na rajčeti to mam....nechapu čemu je to tam velke,ten kod sem zkopčil od tebe :D :D :D no tak musim se vic snažit..ono základ je starý asi rok nebo tak nějak...
Všechno a nic pořádně
Víťas

Příspěvekod Tom » ned 13 pro, 2009 3:38 pm

Já bych si, prosím, vzal ty dvě vídeňské "šaliny" :shock: ... Víťasi, to jsi dělal sám? Jak to tak vidím, tak asi končím s modelařinou (včera Jura a jeho "mini", Ondras a jeho svěrák, no a dneska ještě Víťas a jeho "šaliny") ... a já se tady snažím "upatlat" jednoho peršinga, kterého jsem si ještě navíc přejel křeslem na kolečkách (a to hned dvakrát, jednou na cestě TAM, a podruhé na cestě ZPĚT). :cry:
Tom

Příspěvekod Ferda » ned 13 pro, 2009 3:45 pm

Tome nezoufej, mohlo být hůř. Toho Peršinga máš vylisovaného, tak ho dej do herbáře a začni znovu a lépe :wink:
H0 III-IV. Dokonalost je sen!
Ferda

Příspěvekod Víťas » ned 13 pro, 2009 3:53 pm

hele tak toho peršinga je mi líto...a muselo to křupnout....no a šaliny ty jsou přímo jako suvenýr z Vídně...mají je celkem za dobrou cenu v provnání s našima....kdybych je udělal sám tak to bych byl za vodou...http://www.wienerlinien.at/wl/ep/channelView.do;jsessionid=465101955C0EA6EF036D2DF647D500DA?channelId=-26613&pageTypeId=9084
Všechno a nic pořádně
Víťas

PředchozíDalší

Zpět na Region Morava