My modelári a naše polovičky :)

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

My modelári a naše polovičky :)

Příspěvekod caruso82 » pát 04 pro, 2009 8:11 pm

Zdravím všetkých,
po tom ako som si tu čítal rôzne "ťažké" diskusie o šmelinároch a pod. som sa to tu rozhodol trochu odľahčiť. Práve dnes som sa dostal k novej 754ke od roca za 150€ a hneď ma napadlo ako a či vôbec to oznámim mojej manželke :) V stave manželskom som síce len krátko (ani nie rok) ale musím sa priznať, že nie vždy jej prezradím čo / či vôbec / a za koľko si pri vláčikoch kúpim.
Len tak zo srandy by ma zaujímalo ako ste na tom Vy ostatní podobne postihnutí :)
- má Vaša polovička prehľad o Vašich modelárskych nákupoch?
- ak nie ako často jej niečo zatajíte?
- prípadne nad akú sumu sa nad nejakým zatajením vôbec zamýšľate?
Ďakujem za pozornosť a teším sa na reakcie :)
caruso82

Příspěvekod Michal Dalecký » pát 04 pro, 2009 8:24 pm

Nevim jestli je zrovna zde vhodne to resit :) Ja bych ty nase baby nepodcenoval zvlast pokud znaji nase maily a maji doma ci v praci pristup na internet :) Pak si to tu ta tva najde a jsi synem smrti :) Mozna by ses divil, kolik zenskejch prijde mym zakaznikum na sebemensi zmenu stavu ve vitrine :) Jinak dobre tema a jsem zvedavy kolik lidi se tu bonzne a prizna ruzne vychytavky. Tak do toho.
:: H0, DCC, III-IV :: http://www.ambmodely.cz :: http://diskuze.modely.biz
Michal Dalecký

Příspěvekod caruso82 » pát 04 pro, 2009 8:32 pm

to michal: vďaka za pochvalu, aj ja som zvedavý aké budú reakcie :) inak čo sa mňa týka tak ja som si istý že moja žena na toto fórum nechodí, inak by som neprovokoval :)
caruso82

Re: My modelári a naše polovičky :)

Příspěvekod vlackytt » pát 04 pro, 2009 8:43 pm

caruso82 píše: - má Vaša polovička prehľad o Vašich modelárskych nákupoch?

Vůbec ne právě naopak :lol:
Zpravidla je velmi nutné vše zaonačit vše tak jako že "To jsem teď vůbec nekoupil, to mám už dlouho, to víš leželo to ve skříni"
Nebo: "Kamarád mi to sem přines na opravu, a už to nechce"
Pro vedoucí modelářských kroužků: "To není moje to je z kroužku, ale už to tam zpátky asi nedám pro parchanty to je škoda, ještě by to rozbili"
Máte li blízko prodejnu: " To mi půjčili z prodejny, je to novinka tak abych to vyzkoušel a napsal o tom pár řádků "
"Tatínek mi koupil k narozeninám k svátku a pod."
Na všechny tyto apod výmluvy mi po nějaké době přišla a zjistila že pěkně kecám. Takže jako to bylo v té pohádce: "Odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil" :lol:
HO je správná "velikost", TT je správná "malost"
vlackytt

Příspěvekod martin.40 » pát 04 pro, 2009 8:47 pm

Moje drahá polovička sem na forum nechodí takže můžu s klidem napsat že zná správnou cenu pouze start setu a pár domečků. Vše ostatní se mi zdárně povedlo zatlouct nebo ukecat. :oops: :lol:
DCC TT ROCO Multimaus
epochou se neřídím
WinTrack 8 CZ
martin.40

Re: My modelári a naše polovičky :)

Příspěvekod vlackytt » pát 04 pro, 2009 8:53 pm

vlackytt píše:
caruso82 píše: - má Vaša polovička prehľad o Vašich modelárskych nákupoch?

Vůbec ne právě naopak :lol:
Zpravidla je velmi nutné vše zaonačit vše tak jako že "To jsem teď vůbec nekoupil, to mám už dlouho, to víš leželo to ve skříni"
Nebo: "Kamarád mi to sem přines na opravu, a už to nechce"
Pro vedoucí modelářských kroužků: "To není moje to je z kroužku, ale už to tam zpátky asi nedám pro parchanty to je škoda, ještě by to rozbili"
Máte li blízko prodejnu: " To mi půjčili z prodejny, je to novinka tak abych to vyzkoušel a napsal o tom pár řádků "
"Tatínek mi koupil k narozeninám k svátku a pod."
Na všechny tyto apod výmluvy mi po nějaké době přišla a zjistila že pěkně kecám. Takže jako to bylo v té pohádce: "Odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil" :lol:

A já čemu se tady pořád chláme.... :lol: :lol:
zapoměl doplnit ještě jednu výmluvu... "to mi tam dali.... a ... já jsem mu něco opravil a za to jsem dostal toto..."
A když tam jdu pro barvičky, dozvím se jak to vlastně bylo " To on tady nad tím slintal, a prý abych nic neříkal"
Když on je tím vlastně docela roztomilej, takže ve finále stejně dělám, že jsem úplně blbá.
Pro neznalé pod tímto nickem jsme tu oba dva (manželé)
a mimochodem já si sem tam taky něco uleju :wink:
HO je správná "velikost", TT je správná "malost"
vlackytt

Citít

Příspěvekod vonBahnhof » pát 04 pro, 2009 8:57 pm

Cituju z Murphyho zákonů:
Zákon kapitána Pennyho:
"Každého člověka je možno nějakou dobu vodit za nos, některé lidi je možno vodit za nos dlouho, ale nikdo neoblafne moji starou."
HO Lenz digital, IV./V. epocha, ČD, DB
http://von-bahnhof.rajce.net
vonBahnhof

Příspěvekod Tesiset » pát 04 pro, 2009 8:58 pm

Ještě že zatim žadnou polovičku nemam :D
TT 115*150, analog, začátečník, IV. a V epocha
Tesiset

Příspěvekod diego.dan » pát 04 pro, 2009 9:12 pm

Zatím to nějak moc neřeší,nicméně občas mi to stojí nějaké tričíčko či svetřík na oplátku.Naposled to byla objednávka od Poláka kontra tričko :( .nicméně novinky atd. netajím,spíše se s nimi chlubím.Nicméně musím přiznat,že cenu někdy poněkuď upravím :oops: .
HO ZATÍM PLÁNUJI,OD 28.8.2009 ZÁČÍNÁM STAVĚT
diegovaho.blog.cz
GOTHIC FOREVER
diego.dan

Příspěvekod kvasha » pát 04 pro, 2009 9:37 pm

Tak já jsem úplně v pohodě, moje žena ví prakticky o všem .... a nikdy jsem nemusel řešit nějakou výmluvu ....
H0 - digitál - RailCo 7.0 Gold - ep.V
kvasha

Příspěvekod vonBahnhof » pát 04 pro, 2009 10:20 pm

kvasha píše:Tak já jsem úplně v pohodě, moje žena ví prakticky o všem .... a nikdy jsem nemusel řešit nějakou výmluvu ....

Správně, nejlepší je vybírat s manželkou, aby viděla, jaké krásné věci jsou na trhu a jaké částky taky mohly skončit u hospodského v šuplíku 8)

A ideální stav je, když žena spolupracuje na stavbě kolejiště!
HO Lenz digital, IV./V. epocha, ČD, DB
http://von-bahnhof.rajce.net
vonBahnhof

Příspěvekod Patrik Novák » pát 04 pro, 2009 11:11 pm

vonBahnhof píše:
kvasha píše:Tak já jsem úplně v pohodě, moje žena ví prakticky o všem .... a nikdy jsem nemusel řešit nějakou výmluvu ....

Správně, nejlepší je vybírat s manželkou, aby viděla, jaké krásné věci jsou na trhu a jaké částky taky mohly skončit u hospodského v šuplíku 8)

máš bod
taky jsem tu svoji do toho zatáhl
Patrik Novák

Příspěvekod Patrik Novák » pát 04 pro, 2009 11:11 pm

vonBahnhof píše:

máš bod
taky jsem tu svoji do toho zatáhl
Patrik Novák

Příspěvekod milan ferdián » sob 05 pro, 2009 8:41 am

Já můžu napsat jen toto,ti z vás ,co si myslí ,že vaše manželky/přítelkyně nemají ponětí co vám přibylo nebo co stojí,tak jste na velikém omylu.Právě tyto jakoby "neznalé cen našich modelů",mají perfektní přehled. :!: a tyto informace probírají s ostaními postiženými polovičkami na jiných diskusních fórech :D :D :D
Další omyl,kde berete tu jistotu ,že manželky zde nebrouzdají na našem diskusním fóru :?:
Caruso82,záleží na jaké úrovni je založen váš vzájemný vztah.Zde budeš muset použit diplomacii.
Nejlepší jsou ti z nás ,co mají partnerky .které měli hned zkraje pochopení pro našeho koníčka,protože ženy jsou (nejen krásné a inteligentní) ale velmi praktické.Já patřím mezi ty šťastné,samozřejmě, ale musíme mít pochopení také pro jejich zájmy a koníčky.Nebránit jim naopak podporovat je v jejich mimospolečenských aktivitách.Ona domácnost a výchova našich potomků ,kterou mají většinou na svých bedrech,dovede hodně zabrat.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod rawen » sob 05 pro, 2009 10:17 am

Já rozbaluju, den po dni, adventní kalendář od ženy a nacházím v něm tu dvojkolí, tu kastli, a to podotýkám že na zahradního Regnera.

S pozdravem "Za advent delší", Radek
rawen

Další

Zpět na Nezařazeno (off topic)