Pivrnec78 píše:Pokud se nepletu, Rivarossi dělá Itala; ČD-C má v plánu Elektroten, ne?
Rivarossi prevzal vyrobu modelu od Electrotrenu (obe firmy patri pod Hornby).
Moderátor: Michal Dalecký
JBr píše:Čouda píše:No oni překopávači ČSD (patřím tam i já) mají ještě nějaký ten čas smůlu, protože mašince chybí závěsky....
Vzhledem k tomu, ze na ramu jsou capliky pro jejich pricvaknuti, tak hadam bude jen otazkou casu, nez je nekdo nameri a udela odlevane zavesky, ktere se na ne zacvaknou.
No tohle je něco , kalním se ti Michale . Doufám že v sobotu se na něj budu moc jet podívat .Michal Dalecký píše:Staci dva vecery modelariny a verze ČSD je na světě. Doporučuji přestavbu ze slovenské verze. Závěsky jsou z leptu a až budou nové, tak přijdou vyměnit. Petre pokud je uděláš tak na mě pamatujNa tuto barevnou a podle mě nejhezčí verzi je přestavba naprosto pohodová. Okna jsou dobře ven, nejsou lepená. Barvy Revell a Vallejo, lak Vallejo (mat a polomat 1:1), obtisky Jiran/Kwasnica - hvězdy, závězky DK-Model, tabulky Bek. Dobarvený interier, doplěna figurka, zrcadla, opravená madla, upravené nárazníky. Předem jsem smyl potisk rámu a logo ZSSK na bocích. Model je od zítřka k vidění na prodejně. BTW až při této přestavbě jsem si všiml, že vnitřek brejlí je u této verze černý.
Michal Dalecký píše:Staci dva vecery modelariny a verze ČSD je na světě. Doporučuji přestavbu ze slovenské verze. Závěsky jsou z leptu a až budou nové, tak přijdou vyměnit. Petre pokud je uděláš tak na mě pamatujNa tuto barevnou a podle mě nejhezčí verzi je přestavba naprosto pohodová. Okna jsou dobře ven, nejsou lepená. Barvy Revell a Vallejo, lak Vallejo (mat a polomat 1:1), obtisky Jiran/Kwasnica - hvězdy, závězky DK-Model, tabulky Bek. Dobarvený interier, doplěna figurka, zrcadla, opravená madla, upravené nárazníky. Předem jsem smyl potisk rámu a logo ZSSK na bocích. Model je od zítřka k vidění na prodejně. BTW až při této přestavbě jsem si všiml, že vnitřek brejlí je u této verze černý.
Michal Dalecký píše:Staci dva vecery modelariny a verze ČSD je na světě. Doporučuji přestavbu ze slovenské verze. Závěsky jsou z leptu a až budou nové, tak přijdou vyměnit. Petre pokud je uděláš tak na mě pamatujNa tuto barevnou a podle mě nejhezčí verzi je přestavba naprosto pohodová. Okna jsou dobře ven, nejsou lepená. Barvy Revell a Vallejo, lak Vallejo (mat a polomat 1:1), obtisky Jiran/Kwasnica - hvězdy, závězky DK-Model, tabulky Bek. Dobarvený interier, doplěna figurka, zrcadla, opravená madla, upravené nárazníky.
Uz se to blizi do finale. Uz ho kompletuju a dobarvuji detaily a doplnky.marwin píše: Pekna prace, jen me prekvapuje, ze to slo tak rychle. Naseho hektora mate na prestrikani uz neuveritelny rok.....
Je dobry, ze v modelu nemaji nic lepeneho, navic ty okna jsou fakt kvalitni. Trochu nasili je potreba pouzit jen pri vytlaceni svetlovodu na celech.Petr Zatrepalek píše:Koukám že máme se slovenským brejlovcem naprosto stejnou ideu! Já budu dělat mašinu co vozila Vindobonu
kecu.p píše:Tak to je paráda ... Smutně takto budu předělávat vozy od Liliputa Ce na ČSD verzi. Jedná se o starší vozyMají okna zalepené
kecu.p píše:Jj, a nebo to potřít maskolem ...
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků