Moderátor: Michal Dalecký
vorisekml píše:Co mám info od sasíků tak se to posouvá na začátek roku 2010. Je to ale info "JPP" !!! .....
mlha píše:Mám na hektora odložené prachy,ale nevím,jestli je nepoužiju jinde,už čekám od února
Michal Šuhajda píše: ..... ale asi jsem jediný, komu odklady nevadí. Vzhledem k tomu, že jsem přišel o práci se peníze na modely sbírají blbě
Michal Dalecký píše:Zatim ticho po pesine, ob den zjistuji stav a stale nevim aktualni stav. Jsme pripraveni na upravy, masky jsou nastrikane, materia nakoupeny. Doufam, ze ta prace nebyla zbytecna, protoze jinak to tam Hammerovi pojedu omlatit o hlavu.
Mocne na nich delame. Ted se mi seslo hodne velkych zakazek vcetne teto. Pokud budou Hektori pozdeji tak mi asi nejaky cas bude u nekterych vozu chybet. Pokud to vezmu s nadsazkou, tak by mi vyhovoval predem uvedeny termin uvedeni Brejlovcu na konec listopadu. Ted mam zpravy, ze by mely byt uz nyni katdym dnem, tak uvidime.George V. píše:
...doufám také, že již máte připravené "akční" vagonky k brejlovcům...
Jarda H. píše:Michal Šuhajda píše: ..... ale asi jsem jediný, komu odklady nevadí. Vzhledem k tomu, že jsem přišel o práci se peníze na modely sbírají blbě
Ne nejsi jedinýJsem momentálně ve stejném postavení, snad se to brzy zlepší všem nám takto postiženým - abychom nemuseli zakládat extra klub
![]()
![]()
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník