Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27
Otto Černý píše:Hotové modely jsem viděl zde:
http://www.modely-tt.cz/cze/
Jsou tam všechny jmenované, ale jak jsou "sériové" modely (ne)povedené netuším, bo jsem je v ruce neměl. Já si raději model postavím sám.
Odlitky budou možná k sehnání na burze, ale já osobně bych si spíš počkal, neb kdo si počká, ten se dočká. Jsem si totiž jist, že některý výrobce (HekTor, DK-model, ...) ho určitě vydá leptaný. A to je alespoň pro mě vítanější...
Tomáš píše:
jjo na burzu do Práglu se chystám už dlouho,ale zatím to nikdy nevyšlo mám to trošku z ruky...leptaný model je bezdebat přesnější ve výsledku i hezčí,ale je nad moje síly to postavit nikdy jsem to neviděl . a když na to koukám připadne mi že to je i nemožný to postavit
Michal Šuhajda píše:Tomáš píše:
jjo na burzu do Práglu se chystám už dlouho,ale zatím to nikdy nevyšlo mám to trošku z ruky...leptaný model je bezdebat přesnější ve výsledku i hezčí,ale je nad moje síly to postavit nikdy jsem to neviděl . a když na to koukám připadne mi že to je i nemožný to postavit
řekl bych, že kvalitní stavebnice z leptu je jednodušší na sestavení než práce s odlitkem. Řekl bych, že i míň náročná na zručnost a vybavení dílny. Jednoduchý lept jde dělat i trafopájkou, ale pájecí stnice je mnohem lepší.
Michal Šuhajda píše:Jednoduchý lept jde dělat i trafopájkou, ale pájecí stnice je mnohem lepší.
Uživatelé procházející toto fórum: Rimod a 1 návštěvník