No, co vím já, alespoň podle článku, který vyšel cca před půl rokem ve zdejším regionálním tisku, tak je Ivan Ryšavý - majitel Hustopečského internetového obchodu TTvlak z vážných zdravotních důvodů už delší dobu v invalidním důchodu (prý choroba, nikoli úraz). Je tedy velmi pravděpodobné, že se opět roznemohl a problémy, které s ním tady popisujete, s tím mohou souviset.
Nic méně můj osobní názor na jeho podnikání je takový, že poslat někam peníze předem s tím, že mi to za ně, byť za dobrou cenu koupí a přepošle a to ještě se speciální dodací lhůtou, to není zrovna moje parketa. Avšak takový způsob prodeje nehaním, jistě měl mezi vámi mnoho spokojených příznivců. Já osobně dávám přednost obchodům se zásobenými sklady, krátkými dodacími lhůtami a tomu přiměřenými cenami (tedy pokud na nějaký takový občas narazím).
Šetřit stokoruny za takovou cenu, to se raději soustředím na výdělek a zboží koupím standardní cestou.

MAREKHO
Incident, kdy koupil zboží předem za své, ale se zpožděním, je v jeho případě domnívám se výjimka. Ale může si za to sám, měl to s tebou odkomunikovat, a to i v případě, že byl v tu dobu nemocný.
ot: Včera mi volala paní z Děčína, že tam mám objednaný od ledna motorek od Tilliga a nějaké další drobnosti, jestli to ještě chci, zasmál jsem se, poděkoval a zavěsil.