Internetové obchody

Tipy, ceny, zkušenosti, poznatky.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod PatMat55 » ned 19 črc, 2009 10:09 pm

No napsal jsem panu Daleckému a musím říct že mě mile překvapil obratem mi odepsal at mu napíšu katalogová čísla kolejí že v tom není problém.
PatMat55

Příspěvekod Milan » úte 21 črc, 2009 8:09 am

Měl jsem u modelova-zeleznice.eu objednané nějaké arkády a kamennou zeď od Fallera asi 4 měsíce. Pořád se vymlouvali na výrobce, nakonec mi dnes po několika urgencích odepsali:

"Velice se omlouváme za dosud nedodané zboží.
Důvodem byly reorganizační změny firmy Modelová železnice Děčín s.r.o - pan Pechar, tato firma v červnu zanikla. Během tohot měsíce vznikla nová firma také samozřejmě Modelová železnice s.r.o majitel je pan MIchal Moc.
Ten byl ochoten převzít závazky vůči zákazníkům původní Modelové železnice pod pane Pecharem.

Postupně se vyřizují všichni výrobci, ale Faller bohužel bude až mezi
posledníma. "

Nevíte kde jinde bych mohl tyty kamenné zdi a arkádu v H0 (FA170838 a FA170804) objednat ?
Milan

Příspěvekod George V. » pát 24 črc, 2009 2:13 pm

Tak se zdá, že modelshop.cz si chce u mne vylepšit reputaci. 11.7. jsem objednával 3 nákladní vagóny PIKO, vše letošní novinky, u výrobce skladem (mimochodem i "nalomený" kotlový vůz ČD). Dneska už je mám doma, vše za původní ceny podle webu. Tentokrát jsem velmi spokojen. A jak se zdá, tak ceny ještě nezměnili, takže kdo sháníte nákladní vozy PIKO, tak doporučuji modelshop.cz. Určitě momentálně nejlepší ceny na trhu...
H0/DCC - zatím sbírám co se dá... IV.-V.(i VI.) epocha,
TT - už jen zlehka sbírám, co se mi líbí....
George V.

Příspěvekod Tom120 » pát 31 črc, 2009 12:45 pm

Modelová železnice má nový e-shop:
http://www.modelova-zeleznice.eu , přijde mi přehlednější než původní.

Za registraci nabízí 2% slevu. Jinak, na stránkách jsem dříve nakupoval, ale účet se mi nepřevedl. Musel jsem se zaregistrovat znova. :(

PS: Od ledna mám u původní firmy objednáno několik výrobků od Bruderu ... a asi se jich nedočkam. :?
http://tatra-page.kx.cz

TT - Analog V/VI ep.
Tom120

Příspěvekod Jarda H. » pát 31 črc, 2009 2:54 pm

Tom120 píše:Modelová železnice má nový e-shop:
http://www.modelova-zeleznice.eu , přijde mi přehlednější než původní. ........ PS: Od ledna mám u původní firmy objednáno několik výrobků od Bruderu ... a asi se jich nedočkam. :?

Ad 1) tyhle změny a přeměny (transformace) :wink: tady byly zmiňovány vícekrát ! Jejich nový upravený shop mně osobně připadá pomalejší, musíš více klikat než najdeš, .....

Ad 2) na nákup modelů Bruder ti doporučím svet-nakupu.cz, výrobky Bruder najdeš zde :
http://www.svet-nakupu.cz/search.asp?fl ... ledatcena=

(a myslím, že některé modely daleko levněji, než železniční e-shopy :!: )
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod Tom120 » pát 31 črc, 2009 5:05 pm

Jarda H.
1) Ano, pomalejší to je. Navíc v Opeře se to menu nějak divně rozbaluje. :?

2) No, to bylo tak: Asi 4. ledna 2009 jsem udělal objednávku, ve které byl Herkules od Pika a další věci (celkem asi 4.000 Kč). A součástí objednávky bylo asi 5 autíček ob Brudera a "ještěrka" od Miniaturu (tenkrát to tam nebylo nějak výrazně dražší). Osobní odběr v Plzni. Tam jsem také všechno vyjma těch autíček a ještěrky (které neměli) vyzvedl. Pak prodejnu zrušili a napsali mi, že mi to pošlou PPL a nebou mi počítat poštovné. No asi v květnu dorazilo 1 autíčko. Pak jsem jim psal, žádná odpověď. (To bylo koncem května) Mě by spíš zajímalo, jak je to ohledně té nové firmy - jestli to mam chtít po nich i teď za stejných podmínek? (tj. za lednové ceny bez poštovného) Jinak to objednam jinde ...

Ad odkaz: jj, je to tam skutečně celkem levný, ale mam-li platit kvůli 5 autům poštovný 75 Kč, tak se to už nevyplatí. Tudíž to přidám až budu někde něco objednávat na modelyvlacku.cz - zatím vždy perfektní obchod.
http://tatra-page.kx.cz

TT - Analog V/VI ep.
Tom120

Příspěvekod grexx » sob 01 srp, 2009 7:21 am

Já nakupuju zde a zatím plná spokojenost http://www.masinky.cz/

Rychlá komunikace a rozumný ceny. Deně aktualizovaný eschop i co se týče počtu kusů na skladě.
grexx

Příspěvekod diego.dan » čtv 06 srp, 2009 4:15 pm

Byl jsem se podívat v kamenné prodejně "modelové železnice" v Děčíně.Zatím obchod zavážejí,část zboží bude z obchodu z Budějic(měla by dojít do konce týdne).Plný provoz a naplnění obchodu od zahraničních dodavatelů počítají od září.E-shop funguje prý bez problémů.Uvidím,objednávám tam kolejivo.Plánují tam vystavit funkční kolejiště.Prodavači vstřícní,pustili mě dovnitř i přes ceduli "inventura".Doufám,že se rozjedou i s českýma firmama,zatím v nabídce e-shopu "samej dovoz".
HO ZATÍM PLÁNUJI,OD 28.8.2009 ZÁČÍNÁM STAVĚT
diegovaho.blog.cz
GOTHIC FOREVER
diego.dan

Příspěvekod Jenda » čtv 06 srp, 2009 6:21 pm

Byl jsem v prodejně v ČB na Husově 60 také mají ještě "inventuru" české zboží vykoupené na zbytek zatím jěště stále výprodejová 30% sleva, informace o budoucnosti obdobné, jen jsem se dozvěděl to že bývalý majitel v podstatě dojel na podlézání doporučených cen výrobců kteří mu kvůli tomu přestaly dodávat zboží, nový majitel má smlouvy obnovené a v podstatě jen čeká na konec dovolených aby naskladnil nové zboží z Německa.
Jenda

Deltax bahn

Příspěvekod ef605 » úte 11 srp, 2009 7:29 pm

Dobrý den.
Nevím jak ostatní ale já osobně mám špatné zkkušenosti s tímto eshopem. Když začínal byla záváděcí sleva 10% udělal jsem objednávku cca za 6.000 Kč sleva mi nebyla přiznána a dodnes jsem je i přes urgence nedostal. Dále jsem si objednal zboží ccá v únoru, objednávka byla přijata a byla vyřizována. Po dvou měsících došlo k razannímu zdražení cen na eshopu cca o 30%. Vyřízení objednávky jsem se už nedočkal, zboží mě bylo nabídnuto už za zvýšenou cenu. Dnešní ceny jsou nejvyšší mezi eshopy. Ja jsem tam s nákupy skončil. V současné době jsem přešel na eshop www.modelyvlacku.cz. Mají snad nejnižší ceny v ČR. Maté nějaké zkušenosti s nákupy v tomto eshopu?
ef605

Re: Deltax bahn

Příspěvekod Jarda H. » úte 11 srp, 2009 7:56 pm

ef605 píše: ..... V současné době jsem přešel na eshop www.modelyvlacku.cz. Mají snad nejnižší ceny v ČR. Maté nějaké zkušenosti s nákupy v tomto eshopu?

Já osobně jen pozitivní zkušenosti - 3 nebo 4 nákupy, zboží prakticky obratem dodáno (tedy i to, co v době objednání nebylo skladem), lidi z e-shopu komunikují, odpovídají i na maily (dotaz na konkrétní provedení zboží), pro mne obchod bez problémů - za sebe můžu doporučit !!
Je to jeden z mála shopů, kde jsem spokojen :lol: :!:
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod George V. » úte 11 srp, 2009 8:02 pm

Také mám dobré zkušenosti s tímto E-shopem, ale bohužel některý sortiment brali z Děčína a vypadá to, že budou i nadále. Z mé zkušenosti PIKO a Auhagen. Schválně si srovnejte ceny...

Chce to tedy velkou obezřetnost. Dneska v podstatě bez problémů dodávají Tillig a Busch, co mám zkušenost, a možná další menší výrobce...
Naposledy upravil George V. dne pát 04 zář, 2009 4:13 am, celkově upraveno 1
George V.

Příspěvekod jiri739 » čtv 03 zář, 2009 10:33 am

Prodejna Zerba v Pasáži Černá Růže spustila e-shop na svých stránkách
http://www.zerba.cz/
Nabízí zatím jen věci převážně od Fleischmanna.
HO DCC
jiri739

Příspěvekod George V. » pát 04 zář, 2009 4:10 am

...stejný sortiment a stejný ceny jako Ben-model. No, uvidíme do budoucna...
George V.

Příspěvekod radekkrupka » pát 04 zář, 2009 5:07 am

George V. píše:...stejný sortiment a stejný ceny jako Ben-model. No, uvidíme do budoucna...

Ben model a Zerba jsou velmi úzce spjatí...mám za to, že se jedná téměř o jednu firmu...
radekkrupka

PředchozíDalší

Zpět na Modelářské obchody a výrobci