Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf, 123.marek
Tomáš píše:stojím na problému jak u flexi kolejiva udělat kolejový kontakt kterým budu např. ovládat závory nebo semafory..u starýho kolejiva na to byly ty spínací koleje,ale jak se to dělá u kolejiva novýho..našel jsem sice návody který používají techniku pomocí fotodiod,ale to je trochu složitý je nějakej jednodušší a spolehlivý návod jak na to?...mě osobně napadla jedna věc,ale nevím jak se na to bude tvářit motorek,přeříznout kolejnice obě vedle sebe a pak ještě jednou za sebou na délku kolečka jak tam najede kolo lokotky tak tento malinkej úsek sepnou kolečka přez motorek
kisa píše:Tomáš píše:stojím na problému jak u flexi kolejiva udělat kolejový kontakt kterým budu např. ovládat závory nebo semafory..u starýho kolejiva na to byly ty spínací koleje,ale jak se to dělá u kolejiva novýho..našel jsem sice návody který používají techniku pomocí fotodiod,ale to je trochu složitý je nějakej jednodušší a spolehlivý návod jak na to?...mě osobně napadla jedna věc,ale nevím jak se na to bude tvářit motorek,přeříznout kolejnice obě vedle sebe a pak ještě jednou za sebou na délku kolečka jak tam najede kolo lokotky tak tento malinkej úsek sepnou kolečka přez motorek
Co třeba použít pod loko magnet a mezi pražce použít jazýčkové relé?
Tomáš píše:stojím na problému jak u flexi kolejiva udělat kolejový kontakt kterým budu např. ovládat závory nebo semafory..u starýho kolejiva na to byly ty spínací koleje,ale jak se to dělá u kolejiva novýho..našel jsem sice návody který používají techniku pomocí fotodiod,ale to je trochu složitý je nějakej jednodušší a spolehlivý návod jak na to?...mě osobně napadla jedna věc,ale nevím jak se na to bude tvářit motorek,přeříznout kolejnice obě vedle sebe a pak ještě jednou za sebou na délku kolečka jak tam najede kolo lokotky tak tento malinkej úsek sepnou kolečka přez motorek
Radek Mende píše:Podívej se sem ,tady si určitě vybereš. http://www.meder.com/cs/index.php?page=595&prod=rsw
Já je taky používám,zasypeš je štěrkem a není nic vidět.
Radek Mende píše:Ano ,hned po opuštění magnetu se kontakt rozepne.
Musíš ale dát pozor aby kontaktem neprocházel větší proud než je přípustné(0.4A-3A podle druhu kontaktu),jinak by došlo k napálení kontaktů.Nejlepší je spínat příslušenství přes nějaké relé.
Radek Mende píše:Já používám tuším KSK-1A46, jde hlavně o to aby průměr skleněné trubičky byl 1.8-2 mm aby se vešel mezi pražce a délka do 12mm.
Magnet to chce silnější,vzhledem k tomu ,že ho musíš umístnit nad temeno kolejnice aby mašina při průjezdu přes výhybky neškrtala.
Musíš najít nějaký ,který snadno skryješ pod mašinou.
Já používám válcové průměr 3x12mm.
Miloš_P píše:Mrkni na http://www.kolejiste-zdar.ic.cz/web/pos ... obvod.html
Jazýčkové kontakty používám taky (stejně umístěné jako na fotkách v odkazu). Kontakt spolehlivě spíná při vzdálenosti magnetu 1cm.
Ještě doplním: pokud nechceš, aby ti relé (při podélném umístění jazýčkového kontaktu) spínalo 2x, tak stačí zapojit k jeho vinutí paralelně kondenzátor tak 100M a jazýček připojit přes odpor 1k.
Zpět na Elektrika a elektronika
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník