Moderátor: Michal Dalecký
Dan Buchtela píše:Tak Zdendo, jak to vidíš příští čtvrtek. To už snad budu fit (doufám)...
Radek Mende píše:K velké potěše některých ,oznamuji,že se dva čtvrtky nezúčastním.
Ale slibuji,že na dovolené budu vymýšlet nové narážky ,kterými vás po návratu "potěším"
milan ferdián píše:Radek Mende píše:K velké potěše některých ,oznamuji,že se dva čtvrtky nezúčastním.
Ale slibuji,že na dovolené budu vymýšlet nové narážky ,kterými vás po návratu "potěším"
Si nebuď tak jistý,že nové narážky vymýšlíš jen TY a že nás s nimi skutečně potěšíšAby to nebylo naopak.
Radek Mende píše:Jsem si vědom,že hlavně Dan B si oddychne,že ty moje kecy nebude muset poslouchat.
Dan Buchtela píše:Takže přijde zítra ještě vůbec někdo kromě mne a Dana, který tam, chudák, byl prý minule úplně sám
Zdenek Valter píše:Dan Buchtela píše:Takže přijde zítra ještě vůbec někdo kromě mne a Dana, který tam, chudák, byl prý minule úplně sám
Já ! A se mnou přijde .....
Pavel-HP píše:Zdenek Valter píše:Dan Buchtela píše:Takže přijde zítra ještě vůbec někdo kromě mne a Dana, který tam, chudák, byl prý minule úplně sám
Nejspíš asi JJ.
Zdenek Valter píše:Pavel-HP píše:Zdenek Valter píše:Dan Buchtela píše:Takže přijde zítra ještě vůbec někdo kromě mne a Dana, který tam, chudák, byl prý minule úplně sám
Nejspíš asi JJ.
Tak schválně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků