Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27
Abe Simpson píše:Dá se ještě někde sehnat jakákoli verze tohoto modelu??? Třeba objednat ?? Nebo už skončila výroba?
Abe Simpson píše:Tak to je v háji (i když bych popravdě řekl něco jinýho) ...
Panove odhaduji, ze minimalni objednavka by musela byt v rozmezi 1000 - 1500 lokomotiv, aby se s nami vubec bavili a formy opet vytahli ze sklepaAbe Simpson píše:A co dát dohromady pár lidí co by napsali , že by ho taky brali a skusit ty elektrickevlacky.cz
Michal Dalecky píše:Panove odhaduji, ze minimalni objednavka by musela byt v rozmezi 1000 - 1500 lokomotiv, aby se s nami vubec bavili a formy opet vytahli ze sklepaAbe Simpson píše:A co dát dohromady pár lidí co by napsali , že by ho taky brali a skusit ty elektrickevlacky.czNo a nepredpokladam, ze by to nejaky obchodnik utahl. Uz jsem se na Hektory ptal v lednu a bylo mi receno, ze je to bez sance.
Smirte se s tim, ze Hektory proste nejsou v zadne verzi. Pokud je nekdo v shopu ma, tak je zapomnel odstranit. Verte mi, ze pokud by se opet objevily, tak budu mezi prvnimi, kdo po nich pujdeAbe Simpson píše:taky sem ho tam nasel ale neni skladem
To je asi pravda. Obecne tym byly problemy mezi Tilligem a CS Trainem. Asi se nedozvime zakulisi, ale problem muze byt v tom, ze kazdy ma cast forem a nehodla je druhemu pustit. Tim padem mame smulu. Tutove by se v nemecku i u nas potencialne prodalo klidne 2 - 3 tisice modelu. Pockejme si a uvidime. Jinak v Praze na burze se obcas objevi. Jsou ale logicky predrazene a pohybuji se kolem 7 - 8 tis.Michal Šuhajda píše:Hektory se přec nevyráběly tak dlouho, a z pultů obchodů mizely pomněrně rychle. Nechápu proč s nimi výrobce přestal, podle všeho to byl úspěšený model. Myslím, že i další tisícovka č dvě by zmizela jen by se po ní zaprášilo, ale je to jen můj subjektivní pocit.
Uživatelé procházející toto fórum: Gulda a 2 návštevníků