POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Zbylo vám něco ze stavby? Nabídněte to ostatním. Pouze soukromé nabídky. Komerční věci okamžitě mažu....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Příspěvekod pavmar » sob 22 srp, 2026 6:24 pm

Vlasťa79 píše:
pavmar píše:
Vlasťa79 píše:kvůli tomu trotlovi jsem dostal banána na skupině modelářství bez snobů, protože jsem mu vynadal do debilů a jeho ochránci si na mě stěžovali adminovi ..a ten ho samozřejmě chránil a už jsem šel ..

Ahoj jakou máš přezdívku a nebo jméno na FB já když jsem začal spravovat snoby tak po určitém čase letěla... tak pokud mě napíšeš jak tam jsi na FB nebo SZ tak tě povolím samozřejmě. Pavel Mareček

Vlasťa Vašíček (obrázek žlutá postavička v brýlích s knírem .. ne Flanders to není, jsem to já :D ) ... neblokl jsi mě náhodou ty? tehdy tam byla brutální hádka ohledně toho, že se tam řešilo nějaké čorování předloh hradlového přístroje na modelu stavědla. Dohadovala se tam druhým modelářem a já se ho zastal, protože ty modely byly úplně jiné. a pak se tam do mě pustilo víc lidí a já se samozřejmě ozval ... potom mi došla jenom zpráva od admina, že jsem to přehnal, ale nemohl jsem reagovat, protože si měl blokl taky. A vím, že si snad měnila i nicky a profily .. byl/a tam pod vícero a furt se řešilo to samé.

I to je možné divadlo kvůli tomu bylo velké... ale fakt si nepamatuji. jdu na to kouknout zákaz odstraněn, zkus se znovu přidat..
H0
Moduly a kolejiště
Epocha IV-V
DCC MINIBOX
pavmar

Re: POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Příspěvekod Vlasťa79 » sob 22 srp, 2026 6:26 pm

pavmar píše:I to je možné divadlo kvůli tomu bylo velké... ale fakt si nepamatuji. jdu na to kouknout zákaz odstraněn, zkus se znovu přidat..

díky moc. právě .. bylo to mega divadlo tehdy a lidí asi letělo hodně kvůli němu/ní
Vlasťa79

Předchozí

Zpět na Prodám, koupím