DEKODÉR MS450P22

Schémata, zapojení, návody, dotazy a postupy k využití v železničním modelářství.

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf, 123.marek

Re: DEKODÉR MS450P22

Příspěvekod kpt.Budha » ned 09 srp, 2026 9:49 am

Nene, na testovací desce jsem s ničím nehýbal, poslední lstejný dekodér, který mám volný, tak normálně hraje. Takže deskou to snad nebude.
kpt.Budha

Příspěvekod romino » ned 09 srp, 2026 4:20 pm

Tak to je zaujimava chyba. Pokial v tom teste ale "zahucal", bude koncovy stupen v poriadku. Ked nahras napriklad zskladnu kolekciu od ZIMA, mozes skontrolovat namatkovo CV, ci su naozaj nastavene ako v projekte. Aky SW je v dekoderi (CV7 a 65)
romino

Příspěvekod kpt.Budha » ned 09 srp, 2026 7:55 pm

Tak jsem z toho úplně zmatený, znovu jsem udělal reset, update firmwaru a nahrál jsem projekt. Ale polovina CV byla jinak, než v projektu. Jak to? Stále to sice nehraje, ale najednou fungují správně světla a třeba křivky. Tak třeba je tam opravdu jen nějaký šotek v nahrávání? Nejde třeba udělat nějaký opravdový úplný reset? Protože takhle se mi zdá, že tam pořád něco zůstává, když třeba nemusím znovu zadávat nahrávací kód, že tam po resetu zůstane.
kpt.Budha

Příspěvekod kpt.Budha » ned 09 srp, 2026 8:42 pm

Vecpal jsem do dekodéru projekt přes počítač (před tím vždycky přes USB klíčenku) a najednou vše hraje :shock: Takže každopádně děkuji za nakopnutím správným směrem. Předpokládám, že asi nikdo nedokáže říct, co jsem udělal špatně, abych se tomu příště vyhnul?
kpt.Budha

Předchozí

Zpět na Elektrika a elektronika