jirie123 píše:Firma EL-H0 byla založena letos v únoru, takže je to vlastně úplný nováček na trhu.
Snad právě proto zvolili cestu kooperace se zavedeným výrobcem.
Jen doufám, že je to teprve začátek jejich slibné kariéry!
Kooperacia s Roco je dalo by sa povedať win-win riešenie. Roco si príde na svoje (sety pre papagája, čo určite zvýši predaj aj tohto modelu), nakoľko predpokladám, že celú konštrukciu (možno v spolupáci s roco) navrhli a nakreslili chlapci z EL-H0. Z8roveň je to super aj pre EL-HO, lebo toto je rozhodne veľké sústo a tak ak by mali riešiť aj technológiu výroby foriem, striekania, tampónu, .... tak je otázka kedy a v akej kvalite by sme sa tých rybákov dočkali.
Takto máme špičkový model a to je dobrý základ pre to, aby sa firme darilo a časom nám priniesla verím že ďalšie modely. Ktoré si už možno bude vyrábať celé sama. Ja som rád za každého tuzemského výrobcu, ktorý sa zameriava na kvalitu výroby a nie na trávenie rybníka kvôli svojmu zárobku ...
P.S. Jedna pripomienka, ak to niekto z EL-H0 číta ... predsa len by bolo dobré na stránkach uviesť aspoň zoznam a linky na modelárske obchody, ktoré tieto sety a jednotlivé vozne budú ponúkať. Lebo napríklad u svojho predajcu som to ešte nenašiel, ale niekto tu písal, že napríklad na AMB to už je ... Tak aby sme vedeli, kde si to prípadne môžeme kúpiť, objednať.