No jo, vozy budou EL-H0, ale jedna série bude prodávána pod značkou Roco. Ty další jsou na stránkách https://www.el-ho.cz/ Jsou nádherné, to bude asi tím, že jsem je viděl zblízka z webu EL-H0
Fakt moc parádní počin. Tipuji, že to vyvinuli pánové a Roco dodalo výrobu. U Roco bych nečekal takovou spolupráci, velmi mile překvapilo.
Tak teď už jen, když dělají už i TT... Pánové však dle názvu budou spíš na H0, uvidíme, třeba bude překvapení. Jen mne bude mrzet těch 5 stavebnic SDV, co mám rozdělané a v šuplíku.
TTmini Jizerka III/IV ep. (1.3m2, DR5000, Z21 a MM) ... hlavně že mne to baví!
Uspořádání ČSD kdy Brno ale i Jihlava spadaly pod Bratislavskou dráhu skončilo v roce 1963. Uspořádání se změnilo takto: Severozápadní dráha se sídlem v Praze, Jihozápadní dráha se sídlem v Plzni. Střední dráha se sídlem v Olomouci a Východní dráha se sídlem v Bratislavě.
INTERMODELLBAU Dortmund . Roco papoušek přijde přelom září říjen bez van .na příští rok bude naplánována jedna varianta s vanami a další rok bude další takže papouška mají na 3 roky. Každý rok jedna varianta. Rybáci přijdou do prodeje v říjnu stejně jako výsypaky. Zatím plány na další Československou parní lokomotivu Podle aktualniho vyjádření je dalsi lokomotiva v plánu protože papoušek má velký úspěch u zákazníků. Jak to vypadá Šéf od Roco zná našeho Stokra . Na moji otázku která další lokomotiva to bude neodpověděl ale zeptal se mě která by se mě líbila . Já řekl Štokr a on věděl jaké Číslo ta lokomotiva má .Tedy 556 Nechci dělat ukvapené závěry ale možná to bude Štokr. Fotky a videa jsou na Facebooku Železniční modelářství bez snobu