Tak jsem si od prodejce DH loko pořídil tuto stavebnici tovární budovy od výrobce Lahva za pouhých 1990 Kč. Jestli si myslíte, že je k ní za ty prachy přiloženo něco jako návod, tak se hluboce mýlíte... Takže prosím o radu: Existuje ten návod někde? Jak se dá získat? Už jste to někdo stavěli?
... i my dědci ještě můžeme být všelijak užiteční... Es ist viel später als du denkst.
... jinak je to klasicky pripad modelare co stavi pro vlastni potrebu a pak ho zajemci presvedci aby udelal i par krabicek na prodej. U takovych se malokdy kona navod .... Taky jsem je mel chvili v nabidce nez se vyprodaly.
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
Vzhledem, že tento projekt buď zustane za vašimi moznostmi koupit, je za určitou daň a slavnost zároveň, že ho pořídíte. A ano většina věcí Lahva je na rajčeti... Nechci obhajovat nepřítomnost manualu, ale jen to, že něco někdo chce, co dělá tamten... A když to máte, tak řev zůstává... Hlavně vše pěkně vystříhat, okna dle otvorů. Pokud používáte hranolové zpevnění, jiste technika na zdokonalení lasercut stavebnic. DH-LOKO prodej všeho za každou cenu!
milan008 píše:Také jsem se nachal nachytat Na fotkách je to opravdu nádherná továrna A podařilo se tedy někomu podle rajčete postavit?
Úplně nechápu, co znamená nachytat. Stavebnici nemám, ale uvažoval jsem o ní, libi se mi, jen zatím nemám pro ni využití. Podle fotek vypadá stavba srozumitelně. Je nějaký zádrhel?
TTmini Jizerka III/IV ep. (1.3m2, DR5000, Z21 a MM) ... hlavně že mne to baví!
Zádrhel je pro mne opravdu velký počet dílků o kterých nemám tušení k čemu jsou a kam patří, pár laser cutů jsem už postavil ale tady si občas nevím rady