Pán Dalecký, to nebolo nič v zlom na Vás, ale ako tak čítam ten mail od ACME, len sa mi potvrdilo, čo som už napísal... a to, že cena dvojmotorovej súpravy bude dvojnásobok ceny nejakej terajšej el. mašiny. To znamená, že dvojmotor bude kľudne aj za
600 euro v analógu a 750-800 Euro v prevedení so zvukom... Čo je pre mňa už cez čiaru, a akokoľvek som sa na tento model tešil, nie som ochotný toľko za to dať (hlavne keď vidím, ako sa dnes niektoré modely vyrábajú, a aké majú problémy)... V prípade, že sa ACME rozhodne aj pre verziu s jednou atrapou ako píšu, s výhodnejšou cenou... (cca niečo podobné ako PIKO s ET41) neváham a kupujem.
Ale je to len môj názor... nič viac, nič menej. Všetci vieme, aká je dnes situácia, ako sa všade škrtí, ako nám ceny letia... a tak sa trocha bojím, že by to v prípade tak vysokej ceny, bol skladový ležiak... No môžem sa pliesť. Možno by naozaj pomohlo keby zverejnia ceny. Lebo jedna vec je vyjadriť svoj názor v ankete, a druhá, vidieť pri tom aj tú reálnu cenu. Preto by takto postavená anketa (bez znalosti ceny) mohla byť skôr na škodu, ako úžitok...
Dear Mr. Dalecky,
regarding the items AC60760/AC69760 and AC60767/AC69767, I talked again with the management.
The plan is to motorize both locomotives.
A price has not yet been set, but comparable to the AC60334 locomotive, it would be at least the double price.
Delivery time: Maybe September/October 2026
Since the price could potentially be very high, ACME is also considering for a part of the production run, motorizing only one locomotive and leaving the other as a dummy.
We would like to have your opinion on this...what do you think?[/quote]