Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Luděk píše:
Nefunkční odkaz
petr2023 píše:Jen taková náhoda. Minulý týden při cestě z práce jsem si v Hostivici jen krátce něčeho všiml. Tento týden jsem se na moji doměnku zaměřil a ta se včera potvrdila. Takže níže přikládám fotky reálného kusu
Sarge píše:Pak by mne zajímala dostupnost a cena takové desky.
mvck píše:A co má být pointou tohoto příspěvku? Nějaká tvarová či barevná nepřesnost? Já tam teda nic nevidím, samozřejmě když pominu fakt, že jeden vůz má nátěr Najbrt 1 a druhý verze 2.
petr2023 píše:Nic, jenom byl hezký den, já mám stále ještě dobrou náladu z hobby, jakožto modelové železnice, které mne stále velmi baví a tak mi udělalo radost, že jsem narazil na reálný předobraz k aktuálnímu modelu. Tak jsem si asi naivně říkal, že by to mohlo udělat radost i dalším, kor v dnešní velmi smutné době.
Fox píše:Dobrý skutek musí být po zásluze potrestán.
Ad nové desky pro Roco M152 / 810: budou někde k dispozici podrobnější informace pro ty, co nejsou (a nikdy nebudu) na tzv. sociálních sítích? Dík.
rawen píše:Nazdar.
Chápu dobře, že ovládání osvětlení interiéru funguje pouze v analogu? Tedy v digitálu nee?
...
Díky
Davca píše:Co se týče magnetických spřáhel PEHO 330, v případě použití STACa bych to viděl jako zbytečné. Ovšem bez STACa již jako "vřele" doporučené.![]()
David
Dancer píše:Nepřišel jste někdo na to, jak zrušit osvětlení přívěšáku z F15 po přemapování na F5?
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník