Ahoj, mám doma starý Analogový start set N od Roco, jelikož nemám trafo (na vánoce se koupila autodráha ale ta byla na C baterie nebo D a tak bylo použito trafo z Vláčku a celé se to dalo známým a trafo už je fuč) tak netuším zda lokomotiva funguje. Lokomotiva má označení ze předu DB v 200 035, nárazníky jsou fuč a netuším zda funguje.
Tak bych měl dotaz jestli se oplatí jít do FLEISCHMANN 5170006 Z21 START nextGen Digital Set. nebo začít setem od jiného výrobce? Budou pasovat koleje?
To co bych velice ocenil by bylo možnost ovládat kolejiště přes PC nebo mobil, takže mám dotaz zda Z21 START nextGen lze připojit k normálnímu routery a získat tak mobilní přístup nebo jestli je nutné vyměnit stávající router za kompatibilní (co jsem koukal na itvlaky tak to je šrot co neumí 5ghz a 1 Gbit/s s tím by bylo jako se vrátit zpět o 15 let v čase).
Také jak by fungovalo ovládání výhybky, chtěl bych set doplnit o rozšíření B-E (jestli to utáhne jedno trafo nebo je potřeba další zdroj), jestli tam nějaký mechanismus na přehazování je nebo je potřeba dokoupit a jestli je možné ten mechanismus na přehození výhybky schovat aby nešel vidět na případném kolejišti?
Případně jestli by někdo věděl o možnosti jak upravit zmíněnou lokomotivu DB v 200 035 za něco z Českých luhů a hájů, na stránce lepty jsem našel ale není uvedeno na jaký podvozek je karosérie. případná možnost předělání do digitálu.
Předem děkuji za rady.