Moderátor: Michal Dalecký
Kerberos píše:Novinky PMT
Ten motorák M 140.401
Je to ten , jehož vrak se zachoval až do 90.let..( nebo snad až do dnešních dnů..) ??
Žiju v bludu že už byla vyrobena v minulosti malá série, ale na DE fóru píšou že byl vyroben pouze vzorek a série bude ( doufejme) až letos..
Mám ho v DR ep.3 a má špičkové jízdní vlastnosti
M&T píše:Ad novinky IGRA : No, a stále čakáme na nejakú rozumnejšiu variantu Bp - napríklad zo Slovenska (Žilina, resp. iné depo). Navyše, je zvláštne, že ani po rokoch výroby sa výrobca neunúval na svoj web nahrať fotky modelov Bp vrátane prevedenia interiéru. Tak nič, holt s Papagájom roco budú jazdiť súpravy poschoďákov ...
lubz píše:No to ano, ale zapomínáš, že se zaokrouhluje směrem nahoru, takže 39,99€ rozhodně není 35 a už vůbec ne 30€ . Tož tak.......
julius.chabada píše:Pri pohľade do Roco katalógu mi okrem našich noviniek zjasnilo oko aj pri čiernom Vectrone MRCE. Čakal som, že ho Roco raz dá, ale znova sa im nezadarilo. Pri prvom pred pár rokmi urobili dvojzberačový len pre krajiny na západ a pri druhom, štvorzberačovom to isté. Chystajú sa urobiť číslo, ktoré sa k nám určite nepozrie. Pritom možností s číslami majú dosť a mohli by pri správnej variante uspokojiť modelárov na západe aj na východe, len keby pri plánovaní výroby niekto popremýšľal. Druhým modelom na ktorý som čakal je strieborný Traxx Railpool. Ten istý prípad. Tak za mňa v týchto modeloch o dve objednávky pre Roco menej. Ešte MRCE ide vyrábať Jägerndorfer, uvidím aké číslo z nich vypadne.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník