Moderátor: Michal Dalecký
martin tichý píše:Člověk by tady čekal bouřlivou diskuzi a zatim kdenic-tunic,..
martin tichý píše:Člověk by tady čekal bouřlivou diskuzi a zatim kdenic-tunic,..měl jsem ji dnes možnost vidět a vypadá pěkně, nejsem ale schopný přesně posoudit její tvarovou přesnost-nepřesnost, zaujaly mě ale výborné jízdní vlastnosti, je i v analogu schopna jet opravdu velmi pomalu a bez cukání.
M&T píše:- proporcie modelu sú nejaké čudné.
Zlámalík píše:M&T píše:- proporcie modelu sú nejaké čudné.
Sedí to vysoko, rám podvozku musí být skoro celý utopený. Viz třeba https://www.prototypy.cz/?rada=110
jipol57 píše:@A2C: já na stránkách výrobce, u popisu každého MODELU čtu, cituji:
"Model je určen pro dospělé modeláře a nelze jej z hlediska legislativy považovat za hračku.Nevhodné pro děti do 14 let z důvodu nebezpečí spolknutí malých částí."
M&T píše:...
Holt, asi sa súdruhom nepodarilo "osvedčený" koncept pojazdu narvať do kapotovej lokomotívy (a nejaké nové riešenie od nich ťažko čakať - s tým sa im rozhodne nechce párať) a tak si lokomotívu prispôsobili k pohonu tej hračky ...
wendycrx píše:Ona ta výška modelu bude nejspíše kuli tomu aby to vůbec projelo nějaký poloměr. Tady bych to Báňovi asi nevyčítal,byť jsem také z těch co si počkají na jiného výrobce. Ten tvar těch oken mi připadá dost mimo.. možná nedělat bílé orámování bylo by to méně viditelné.. Věřím ale že co se jízdy na kolejištích týče,nebude to špatné a své zákazníky si 100pro najde.
M&T píše:wendycrx píše:Ona ta výška modelu bude nejspíše kuli tomu aby to vůbec projelo nějaký poloměr. Tady bych to Báňovi asi nevyčítal,byť jsem také z těch co si počkají na jiného výrobce. Ten tvar těch oken mi připadá dost mimo.. možná nedělat bílé orámování bylo by to méně viditelné.. Věřím ale že co se jízdy na kolejištích týče,nebude to špatné a své zákazníky si 100pro najde.
Zaujímavé, že všetci ostatní výrobcovia to zvládajú bez problémov - dodržať proporcie modelu aj pri prejazde minimálnymi polomermi. Napríklad také PIKO urobilo šesťkoláka so správnou šírkou a v pohode to prejde aj najmenším polomerom. Detto modely 163/363 nemusia byť u ostatných výrobcov rozšírené.
Takže celé je to o tom, že niekto narýchlo zbúchal niečo len aby predbehol PIKO a bolo mu lautr jedno, ako to vyzerá a vôbec neriešil to, aby vyladil konštrukciu modelu ... Pokiaľ zberatelia hračiek budú stále len hľadať ospravedlnenia pre Báňu namiesto toho, aby za svoje peniaze požadovali zodpovedajúcu kvalitu, tak sa Báňov prístup k zákazníkom NEZMENÍ. On presne takých zákazníkov potrebuje a očividne ich má stále dosť ...
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník