Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
fulda píše:Třeba to, že podporuje jen LocoNet 1.0 (populární dokument "loconetpersonaledition" popisuje LocoNet 1.1), přitom se pokouší podporovat některé funkce z Uhlenbrock LocoNet 2 a podobně.
Takže shrnuto a podtrženo, má před sebou ještě hodně vývoje. Ale oni se toho kluci nebojí a časem to doladí. Dejme jim pár let prototypování a je to doma.
fulda píše:Jelikož mi ten mail přišel taky, tak bych jen doplnil, že řeší "první část" problémů. Bohužel jsem zatím neměl čas a prostředky na testování, takže se nemohu vyjádřit nějak podrobněji.
To mi přijde jako dost jednoznačné, že taková funkcionalita má existovat. Dá se říci, že čas 200 sekund je jen doporučení a že pro někoho je vhodnější 250 sekund. Ale to je tak všechno.Digitrax píše:If a device diconnects from LocoNet® and so does not access or reference a slot within the system PURGE time, the master will force the unaccessed SLOT to "COMMON" status so other system devices can use the SLOT.
The typical purge time of a DT200 operating as a Master is about 200 seconds. A good "ping" or Slot update activity is about every 100 seconds, i.e. if a user makes no change to a throttle/slot within 100 seconds, the throttle/device should automatically send another speed update at the current speed to reset the Purge timeout for that Slot
Ano, je to tam napsané tučně. A přesto RailBox tento bit nepropaguje.Digitrax píše:5) TRK byte: (GLOBAL system /track status)
D7-D4 Reserved
D3 GTRK_PROG_BUSY 1=Programming TRACK in this Master is BUSY.
D2 GTRK_MLOK1, 1=This Master IMPLEMENTS LocoNet 1.1 capability
0=Master is DT200
D1 GTRK_IDLE 0=TRACK is PAUSED, B'cast EMERG STOP.
D0 GTRK_POWER 1=DCC packets are ON in MASTER, Global POWER up
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník