Moderátor: Michal Dalecký
michalctt píše:Zdravím
Elektrika od Roca síce mešká, ale určite príde. Podstatné je, že na budúci rok sa od tohoto výrobcu môžeme tešiť na československú parnú lokomotívu a to Papagája rady 477. Ja sa už teším a šetrím.
M&T píše:No, že si Roco s tým skútrom samo pod sebou píli konár je škoda hovoriť ... význam vianočného trhu asi chápu všetci ...
sidlo píše:M&T píše:No, že si Roco s tým skútrom samo pod sebou píli konár je škoda hovoriť ... význam vianočného trhu asi chápu všetci ...
ROCO nic neriskuje. Ty modely jsou v podstatě už více než rok prodané. Jenom čekáme, kdy si je budeme moci fyzicky převzít.
Já to čtu tak, že pro ROCO nejsme jako trh na druhé koleji, ale někde v kopřivách ve šturcu.
M&T píše:Dnes už nie je problém model zakúpiť, na trhu je relatívne dosť našich modelov. Problémom sa začína stávať model predať. A s takýmto prístupom Roco teda veľa zákazníkov nezíska.
Střelec píše:Bruselští soudruzi nechali v Řecku zablokovat nějaké kontejnery se zbožím z Číny bez ohledu na to, jestli je jejích obsah občany EU už zaplacený, nebo ne, protože Čína nepěstuje grýndýl (nebo něco takového). Klidně to může viset tam...
michalctt píše:Zdravím
Elektrika od Roca síce mešká, ale určite príde. Podstatné je, že na budúci rok sa od tohoto výrobcu môžeme tešiť na československú parnú lokomotívu a to Papagája rady 477. Ja sa už teším a šetrím.
novk2007 píše:michalctt píše:Zdravím
Nechci být pesimista ale já si raději počkám až bude katalog. No letos se ke mě také dostalo několik zásadních informací že bude tenhle výrobce bude dělat to a tenhla zase tohle a bude to bomba . Je to naprostá tutovka a prdlajs. Nic z toho nebylo. Takže já si počkám až co bude v katalogu . Stejně Roco má v poslední době s novinkama tak rok zpoždění. I ten prototyp bastarda co měl být letos nejdřív v létě pak na Vánoce tak je zase posunut až na léto 2026.takže pokud bude ten papoušek jak se tu už dlouho o něm mluví který už měl být v katalogu letos tak při troše štěstí se ho dočkáme tak v roce 2027 měli v létě 2028
Jirka Rubín píše:novk2007 píše:michalctt píše:Zdravím
Nechci být pesimista ale já si raději počkám až bude katalog. No letos se ke mě také dostalo několik zásadních informací že bude tenhle výrobce bude dělat to a tenhla zase tohle a bude to bomba . Je to naprostá tutovka a prdlajs. Nic z toho nebylo. Takže já si počkám až co bude v katalogu . Stejně Roco má v poslední době s novinkama tak rok zpoždění. I ten prototyp bastarda co měl být letos nejdřív v létě pak na Vánoce tak je zase posunut až na léto 2026.takže pokud bude ten papoušek jak se tu už dlouho o něm mluví který už měl být v katalogu letos tak při troše štěstí se ho dočkáme tak v roce 2027 měli v létě 2028
Papoušek od Roco byl od počátku plánován na rok 2026.
Zato s M131.1 to vypadá bledě.
Libor Petr píše:Osobně pochybuji, že ROCO se odváží reinkarnovat dědictví po Kleinbahnu jako jsou řady 434.0, nebo 354.7, kde by byla jen minimální investice ve srovnání s papouškem.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník