DISKUZE - Novinky TT 2025 (komentáře a tak)

Specializované fórum pouze pro příznivce velikosti TT (1:120).

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka

Re: DISKUZE - Novinky TT 2025 (komentáře a tak)

Příspěvekod Jan+Bjoern » stř 10 pro, 2025 5:27 pm

Ivan píše:Tak Singeovka ve výrobním nátěru taky stále nic, pořád opakují stejný model.

Protoze udelali miniserii a na mnohe zakazniky se nedostalo.
Jan+Bjoern

Příspěvekod Ivan » čtv 11 pro, 2025 6:33 am

Jan+Bjoern píše:
Ivan píše:Tak Singeovka ve výrobním nátěru taky stále nic, pořád opakují stejný model.

Copak v TT ve výrobním nátěru byla? Docela pravidelně sleduji jejich web a nemyslím si. Pamatujinsi v H0.
TTmini Jizerka III/IV ep. (1.3m2, DR5000, Z21 a MM) ... hlavně že mne to baví!
Ivan

Příspěvekod Jan+Bjoern » čtv 11 pro, 2025 7:00 am

Ivan píše:
Jan+Bjoern píše:

Copak v TT ve výrobním nátěru byla? Docela pravidelně sleduji jejich web a nemyslím si. Pamatujinsi v H0.

Vsak prave proto. Verze, ktere udelali, byly v miniseriich, ktere nepokryly poptavku. Tak delaji dalsi miniserie. Za to bych je naopak pochvalil, protoze v minulosti udelali nekolik modelu, ktere jsem si objednal, ale nikdy nebyly dodany, protoze jich bylo vyrobeno malo.
Jan+Bjoern

Příspěvekod vvitty » čtv 11 pro, 2025 8:56 am

Jan+Bjoern píše:Vsak prave proto. Verze, ktere udelali, byly v miniseriich, ktere nepokryly poptavku. Tak delaji dalsi miniserie. Za to bych je naopak pochvalil, protoze v minulosti udelali nekolik modelu, ktere jsem si objednal, ale nikdy nebyly dodany, protoze jich bylo vyrobeno malo.

To je pomerne zvlastni, za ta leta jsem vzdy dodal zajemcum presne to co si predobjednali....
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Příspěvekod Jan+Bjoern » čtv 11 pro, 2025 6:43 pm

vvitty píše:
Jan+Bjoern píše:Vsak prave proto. Verze, ktere udelali, byly v miniseriich, ktere nepokryly poptavku. Tak delaji dalsi miniserie. Za to bych je naopak pochvalil, protoze v minulosti udelali nekolik modelu, ktere jsem si objednal, ale nikdy nebyly dodany, protoze jich bylo vyrobeno malo.

To je pomerne zvlastni, za ta leta jsem vzdy dodal zajemcum presne to co si predobjednali....

Vsak vy jste mel vzdycky zvlastni zachazeni. Ja jsem objednaval u pana Dikkena (TT-Zeuke) - coz byl distributor, ktereho mi kdysi doporucil pan Bana. A nekolik modelu se jaksi nepodarilo ziskat. I screenshot s objednavkami mi poslal.
Tak jsem potom objednaval u pana Dobrona (Doorz Zilina).
Jan+Bjoern

Předchozí

Zpět na Velikost TT (komunita TT)