Ivan píše:Tak Singeovka ve výrobním nátěru taky stále nic, pořád opakují stejný model.
Protoze udelali miniserii a na mnohe zakazniky se nedostalo.
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Ivan píše:Tak Singeovka ve výrobním nátěru taky stále nic, pořád opakují stejný model.
Jan+Bjoern píše:Ivan píše:Tak Singeovka ve výrobním nátěru taky stále nic, pořád opakují stejný model.
Ivan píše:Jan+Bjoern píše:Ivan píše:Tak Singeovka ve výrobním nátěru taky stále nic, pořád opakují stejný model.
Copak v TT ve výrobním nátěru byla? Docela pravidelně sleduji jejich web a nemyslím si. Pamatujinsi v H0.
Jan+Bjoern píše:Vsak prave proto. Verze, ktere udelali, byly v miniseriich, ktere nepokryly poptavku. Tak delaji dalsi miniserie. Za to bych je naopak pochvalil, protoze v minulosti udelali nekolik modelu, ktere jsem si objednal, ale nikdy nebyly dodany, protoze jich bylo vyrobeno malo.
vvitty píše:Jan+Bjoern píše:Vsak prave proto. Verze, ktere udelali, byly v miniseriich, ktere nepokryly poptavku. Tak delaji dalsi miniserie. Za to bych je naopak pochvalil, protoze v minulosti udelali nekolik modelu, ktere jsem si objednal, ale nikdy nebyly dodany, protoze jich bylo vyrobeno malo.
To je pomerne zvlastni, za ta leta jsem vzdy dodal zajemcum presne to co si predobjednali....
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník