Servis a oprava lokomotiv TT

Specializované fórum pouze pro příznivce velikosti TT (1:120).

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka

Servis a oprava lokomotiv TT

Příspěvekod tomashlava » pát 21 lis, 2025 8:43 pm

Zdravím zde všechny kolegy, neznáte někoho v okolí Hradce Králové nebo Pardubic ( Východní Čechy) kdo by byl schopen rozebrat, promazat, případně opravit lokomotivy v měřítku TT ? Prostě někoho na pozáruční servis. Potřeboval bych promazat případně odhalit problém ( divný zvuk) na nové lokomotivě Krokodýl od německého Tilliga. Předem díky všem za tipy.
tomashlava

Re: Servis a oprava lokomotiv TT

Příspěvekod RSC » ned 30 lis, 2025 10:14 am

On ten zvuk, pokud se bavíme o továrním (co se dá od tilliga na ni koupit a přidat tam) moc výrazný není... Takže já mám ozvučenou jen jednu a zbylé lokomotivy této řady co mám ozvučovat tímto neplánuji... Ani jsem nepátral po tom, jak to vylepšovat.
Lokomotiva je fajn, ale jezdí pomaleji, než ve skutečnosti jezdila nebo mi to osobně tak přijde. Ale zásadně mi to nevadí. Nemyslím si, že by s ní měl být jízdně problém a to já jsem pes na jízdní vlastnosti a provedení pojezdů.
RSC

Re: Servis a oprava lokomotiv TT

Příspěvekod tomashlava » stř 03 pro, 2025 4:54 pm

Díky za reakci, ale s tím zvukem jsme si nerozuměli, nemám ozvučenou verzi, ale verzi v DCC bez zvuku, zvukem myslím, že se něco ozývá zevnitř, je to jako žentour :D ..
tomashlava

Zpět na Velikost TT (komunita TT)