Zdravím, předně moc díky za perfektní a komplexní program, skvělá práce.
Mám nicméně dotaz. Potřeboval bych mírně upravovat jízdní doby, nicméně při zadání přirážky 1 mi to k jízdní době přidá 3 minuty, při zadání 2 to přídá 6 minut apod. Chtěl bych, aby to bylo 1 ku 1. Vím, že se to tady už kdysi řešilo (
viewtopic.php?f=42&t=9802&start=30#p198803), ale postup s opravou skriptu pro výpočet jízdní doby mi nefunguje. V Grafikon-Nastavení mám totiž záložku Skript zašedlou a nemůžu na ni kliknout. Je tomu tak u stávajícího souboru, tak i u nově vytvořeného a nakonec i když otevřu vzorový soubor Vratimov nebo Hluk. Používám nejnovější verzi 5.2.1.
Zkusil jsme stáhnout pár starších verzí a zjistil jsem, že záložka "Skript" je aktivní v 5.1.0 a skript upravovat lze. Pomocí ChatGPT jsem si ho změnil, otevřel soubor a přirážky fungují 1 ku 1. Nicméně když soubor v 5.1.0 uložím a později otevřu, najednou jsou všechny přirážky u všech vlaků zase trojnásobné a jízdní řád je rozhozený. A to proto, že v Nastavení je můj skript pryč, karta je aktivní, ale prázdná a musím znovu kliknout na zaškrtávací pole Groovy a skript vložit znovu.
Moc díky za pomoc s tím, jak nastálo uložit vlastní skript do souboru gtm. A jestli to, že ve verzích 5.2.0 a 5.2.1 je karta Skript neaktivní, není nějaká chyba.