Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
752.001-8 píše:Omlouvám se, jestli jsem přehlédl, mohl by někdo vlastnící set od MTB se 163 a dvěma osobními vozy s zabudovaným DCC osvětlením sdílet svou zkušenost jak s lokomotivou, tak s vozy - jízdní vlastnosti, u vozů i funkčnost osvětlení? A případně i s USB-DCC nástrojem, co je k setu přiložen a so mu plánuje MTB další funkce? Děkuji.
752.001-8 píše:Omlouvám se, jestli jsem přehlédl, mohl by někdo vlastnící set od MTB se 163 a dvěma osobními vozy s zabudovaným DCC osvětlením sdílet svou zkušenost jak s lokomotivou, tak s vozy - jízdní vlastnosti, u vozů i funkčnost osvětlení? A případně i s USB-DCC nástrojem, co je k setu přiložen a so mu plánuje MTB další funkce? Děkuji.
Sarge píše:Co se jízdních vlastností týče, opravte mne pokud se pletu, ale MTB používá naprosto stejný pojezd na všechny své lokomotivy - Bardotky, Brejlovce, 150, 350 atd. Takže tady se nic nemění jen to maximálně ovlivňuje tvarové proporce lokomotiv pokud je potřeba něco zkrátit / natáhnout.
hank píše:Ten hytlák Daa-k je pěkný ...
Sarge píše:Myslím že samozřejmě ne. I když 363 je další logický krok. Další novinku bych ale čekal spíš až zase za rok.
Co se jízdních vlastností týče, opravte mne pokud se pletu, ale MTB používá naprosto stejný pojezd na všechny své lokomotivy - Bardotky, Brejlovce, 150, 350 atd. Takže tady se nic nemění jen to maximálně ovlivňuje tvarové proporce lokomotiv pokud je potřeba něco zkrátit / natáhnout. Schválně jsem se teď podíval na délky lokomotiv přes nárazníky. Rozdíl mezi nejkratsí a nejdelší je v měřítku 1:120 2.5mm Je to malinko ale občas se to na proporcích může promítnout.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník