Kluci díky.No vypadá to sice pěkně,ale bez chyb to není a spoustu věcí bych udělal dnes jinak. S trolejemi problém není, docela to šlo,ale můj oblíbený výrobce Hobbex jaksi před lety skončil, takže mi nezbylo než se pustit do vlastní výroby.A no to docela šlo, takže plánuji výměnu vedení ještě v původní části, kde to trakční vedení vypadá jak polena.A samozřejmě se najdou chyby ve sjízdnosti některých míst, kde se při stavbě jaksi s některými typy vozidel nepočítalo nebo vznikly mou lajdáckou prací.

Něco lze snadno upravit jiné bude asi masakr a vůbec se mi do toho nechce, protože by to znamenalo vyjmout propojovací díl, abych se k inkriminovanému místu dostal a zjistil, jak velký zásah by to byl.Takže např. VT137 holt jezdí mezi stanicemi kyvadlově ,což až tak nevadí.Obrat udělá ve SN, kde je i vratná smyčka ,takže to smysl dává. Co se čistoty a prachu týče, tak to je v pohodě, bo se v pokoji netopí ,chodí se tam minimálně, okno se neotvírá a žaluzie jsou stále v téměř zatemněné.Jinak mám samozřejmě čistící vozy, vysavač a v nejhorším i kostku. S tou se mi povedlo několikrát usmrtit výměnové těleso, co stojí cca 4 kilča, takže velká radost.

Telegrafní dráty jsou ještě z doby, kdy jsem poněkud lépe viděl, dnes už bych se do lepení hedvábných nití na izolátory asi nepouštěl.

H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.