Zlámalík píše:...
Čerrné, barevné a do jisté míry i bílé popisy pak uděláš snadno i sám - prodává se obtiskový papír v arších A4 (např.
u pana Vinaře) - symbol si vytvoříš v jakémkoliv softwaru a na inkoustu i laseru (pozor, papíry jsou pro obě technogie, ale jsou rozdílné!) si to vytiskneš. Bílou uděláš tak, že na bílý podklad natiskneš barevné okolí v barvě, která splyne s okolím.
Když už jsi zmínil Vinaře, tak jen dodám, že s ním mám dobrou zkušenost přímo se zakázkovým tiskem. Umí normálně bílou, světlé barvy jsou rovněž s bílým podtiskem. Podtisk tedy občas ujede, hlavně v rozích formátu, ale když se motiv dá na arch víckrát, tak se vždy vybere. Nechávám dělat obtisky v TT a je to zatím nejlepší tisk na zakázku, co jsem vyzkoušel. Jinde nedělají podtisk bílou (dělají přetisk) a musí se obtisky skládat ze dvou vrstev - bílé a barevné, nebo dělat jako inverzní, kdy se na model dává strana bez lepidla. Předloha se mu posílá v pdf/X-1a, takže na rozdíl od jiných není nutné používat nějaký placený program, nejčastěji corel, ale stačí jakýkoliv vektorový editor, co umí exportovat do pdf... Rychlost dodání blesková - v neděli objednám, v úterý mám na poště.