Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27
Vítek57 píše:No právě mně jde o to, jak sundat ten spodní kryt. Prý to jde širokým šroubovákem, ale kam ho mám dát abych to rozloupl? Bojím se abych to nezničil, což se už i možná stalo, protože mi už nedrží u sebe ty dvě půlky, viz obrázek
Zlámalík píše:Klidně bych to kousek zbrousil, ono to vzhledem k vzdálenostem moc chtít nebude. Vodicí čep bych vyřešil opatrným navrtáním dírky a vsunutím struny (ocelové kulatiny) do místa, kde je víc materiálu (z druhé strany nápravového ozubeného kola).
Zlámalík píše: A co se týká držení u sebe, ze opět ze struny bych ohnul takové hranaté U (jako do sešívačky), s ohyby o něco víc jak 90° a to bych pak nasadil z boků, resp. kde bude potřeba.
Zlámalík píše:...
Modrá tečka dole je kovový spojovací kolík. Ale když kus toho původního zachovám, nemyslím, že by byl nutný.
michal_d píše:Zlámalík píše:...
Modrá tečka dole je kovový spojovací kolík. Ale když kus toho původního zachovám, nemyslím, že by byl nutný.
Že se podvozek při provozu nerozloží na poloviny je pak dané jeho uložením v rámu - místo otočného čepu je na podvozku válcová část, která po vsunutí do otvoru v rámu neumožní rozložení podvozku, navíc je to i pojištěné spodním krytem, takže podvozek drží pohromadě i na koncích daleko od "čepu".
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník