Tak jsem po delší době objednával obtisky u pana Palaščáka. Šlo o obtisky na dva vozy Taes/Zaz ve velikosti H0 celkem za 160 Kč plus malá úprava jedné sady, za 20 Kč, abych neměl dvě stejná čísla. Celkem tedy i s poštovným 280 Kč. Objednáno 22.4.25, potvrzení objednávky přišlo obratem. 27.6.25 přišla faktura na 260 Kč, tedy bez úpravy obtisků, takže jsem usoudil, že u tohoto vozu jsou automaticky k dispozici různá čísla, takže není třeba připlácet za úpravu. Na e-shopu je ostatně uvedeno, že úprava je možná pokud není k dispozici více čísel. U jednotlivých obtisků ale nelze poznat jestli je k dispozici jen jedno nebo více čísel. Zaplatil jsem obratem týž den. 26.7.25 přišlo potvrzení platby 280 Kč. to mě trochu zmátlo, protože jsem platil jen 260 Kč, no chybička se asi vloudila. 30.8.25 přišlo oznámení, že moje zásilka byla přijata k přepravě a dnes 3.9.25 mám obtisky, na dva vozy s různými čísly, doma. Celkem to celé trvalo něco přes čtyři měsíce, aniž bych něco urgoval, prostě jsem to nechal plynout. Nechci soudit, jsem rád, že někdo vůbec obtisky nabízí, spíš to berte jako info pro případ objednávky. Je třeba se obrnit trpělivostí a objednávat s dostatečným předstihem.